Golf 8 içerir

Yanlış anlaşılma olmasın.. Aracımı iyi bir fiyata satsam ben de almayı düşünürüm zevk meselesi sonuçta :) bugün servise uğradığımda merakımı gidermek için 1.0 R line sordum ( fiyatı daha alınabilir olduğu için)  1.0 R line yok dedi satış temsilcisi..  1.0 sline a3'e ise 428bin dediler.., 🙋🏾‍♂️ (y)

@Omer___Sahin  döviz bu seviyelerde kalirsa bu fiyatlardan alanlar pisman olur, passat r-lin gecen sene sonu 500 bin lira civarindaydi, golf r-line fiyati 400 üstü cok riskli, 2.elde kimse matrix farlar icin extradan 20 bin lira vermez

Aklıma takılan şu.. Hadi diyelim zevk meselesi adam vermiş parayı almış..  Satın alınan araç kilitli olmuyor mu? Yani ben bayiden aracı alsam, heleki şu korona günlerinde kimsenin gelip arabamı mıncıklamasını istemem..    ( hoş korona olmasa bile istemem valla)  o araç açık olunca aklıma takıldı,  acaba algı mı yapmaya çalışıyorlar  :D :p

@IBS6134  bazi bmw bayileri 400e verdi hocam, sport paketi 390 a falan

@Omer___Sahin Tabikide yapıyorlar renault son 2 aracım kaldı diyordu bana ocak ayında şimdi Türkiye ye yetecek kadar aracım var diyor BYYeşilbağ'ın çektiği videodaki arkadaş :):):) Hemde 179 bin bana ozaman 190  diyorlardı

Ceza yemeyeceğimi bilsem çok guzel bir atasozumuz var da neyse :)  

300 üstü fiyatlara birşey diyemem ama, manuel vites arayanlara impression paket fiyatı bence çok makul. 

Şuan İmkanım olsa ben alırdım. Eksiklikleri göz ardı edilebilir şeyler...

Ancak biraz daha sabredip borçları kapatıp yıl sonu DSG Leon bakabilirim. Sol ayağım rahat etsin biraz  :)

Elbette fiyatlar yılsonuna böyle devam ederse...

@Kysr038 Hocam evet yeni kasa evet sıfır araba ama 1 DAKİKA DURALIM...

Yaw makyaj aynasından ışıgından ne istedin be mubarek sen beni Karımla düşman mı edeceksin Be HANS..

En azından FAR ve YAgmur sensörü otomatik gelmeliydi. HIZ sabitleme Olmalıydı Boş pakette her marka koyuyor neredeyse..Birde Dijital klima koyup tek yollu yapmak nedir bunlar harbi can sıkıcı... rakiplere bakınca otomatik full donanımlı Scala var 225 bin almayanı dovuyorlar dogus maslakta... Hadı farklı marka diyelim Pejo 1.2 full paket 240 bın fıyat aldım onda bir 9 bin lira zorunlu ittirme paketi var :)   

308 dizel girerse piyasaya c hatcback sınıfını süpürür valahi...

bu dediğimi not edelim🤔

@Kysr038 Hocam evet yeni kasa evet sıfır araba ama 1 DAKİKA DURALIM...

Yaw makyaj aynasından ışıgından ne istedin be mubarek sen beni Karımla düşman mı edeceksin Be HANS..

En azından FAR ve YAgmur sensörü otomatik gelmeliydi. HIZ sabitleme Olmalıydı Boş pakette her marka koyuyor neredeyse..Birde Dijital klima koyup tek yollu yapmak nedir bunlar harbi can sıkıcı... rakiplere bakınca otomatik full donanımlı Scala var 225 bin almayanı dovuyorlar dogus maslakta... Hadı farklı marka diyelim Pejo 1.2 full paket 240 bın fıyat aldım onda bir 9 bin lira zorunlu ittirme paketi var :)   
Siz de o yönden haklısınız elbette. Satıştaki bir ürün mutlaka emsalleriyle kıyaslanarak değerlendirilir.

Ben Midline plus kullanıcısı olarak, yıllar geçtikten sonra far yağmur sensörü ve fonksiyonel direksiyon tuştakımı ekledim, araç biraz daha keyifli hale geldi. 

Belki 8 de de bu retrofitler mümkün olur zamanla. (İnşallah)

@IBS6134 katılıyorum en boşu evet lansman fiyatı uygun ancak far yağmur sensörü kararan ayna park sensörleri hız sabitleyici gibi çok çok basit araçlarda dahi standart olan detayların olmaması enteresan. Alan kişiler hep sonradan taktırmaya çabalayacaklar.

Ben olsam bunun yerine leon style plus veya üstüne ekleyerek fr manuel düşünürdüm. 

Life donanım ise kabul edilebilir seviyede ancak o da üst limitte sanıyorum fiyat aniden uçuyor.

@omurkadir BURAYA BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM O LİFE PAKET 230 BANDINA İNMEK ZORUNDA VE İNECEK DİYORUM...MEGANE-CLİO- PASSAT -POLO- SKODA MODELLERİ -HYUNDAİ İ20 -5.KEZ İNDİRİME GİTTİ AYRICA KİA CEED 4 KEZ İNDİRİME GİTTİ ELLERİNDE BOLCA VAR...Yıl 2021 ilk çeyrek bitti sayılır. Hala ellerindeki polo Passatları vb bitiremediler bunları bir düşünün derim bende bakıyorum araç alacığim ama inadına bekliyorum fiyat alıyorum sonra dur ya az daha sabır diye diye 4 ay geçti ve kardayim :) Aldıgım fiyat tekliflerini atmıyorum... 

Geri
Üst Alt