Golf 8 içerir

Bende 2020 Midline Plus kullanıcısı olarak yeni golfe geçip geçmeme konusunda kararsızım. Şahsi düşüncem ise Golf 8 in giriş paketi Impressionu görünce yeni kasa ve yeni tasarım olması haricinde pek bir artısı yok. Golf 7,5 Midline Plus ve Golf 8 Imperssion arasındaki farkları, giden/gelen özellikleri bir tablo haline getirdim. Impression paketi gözle görme şansım olmadı. Broşüründeki özelliklerine ve forumlardan edindiğim bilgilere göre derledim. Yanlış ya da eksik olan bilgi varsa düzeltirim. Sizce bu şartlarda Midline Plustan Impressiona geçiş yapılır mı. 

GOLF 7.5 MİDLİNE PLUS - GOLF 8 IMPRESSION.png

Youtubede impression paket inceleme videosu var adam önde park sensörü var arkada yok diyor

Yazıyorum öndekiler sadece kapak ne önde ne arkada park sensörü yok hala adam var yazıyor bilen bilemeyen youtuber olmuş 

Bende 2020 Midline Plus kullanıcısı olarak yeni golfe geçip geçmeme konusunda kararsızım. Şahsi düşüncem ise Golf 8 in giriş paketi Impressionu görünce yeni kasa ve yeni tasarım olması haricinde pek bir artısı yok. Golf 7,5 Midline Plus ve Golf 8 Imperssion arasındaki farkları, giden/gelen özellikleri bir tablo haline getirdim. Impression paketi gözle görme şansım olmadı. Broşüründeki özelliklerine ve forumlardan edindiğim bilgilere göre derledim. Yanlış ya da eksik olan bilgi varsa düzeltirim. Sizce bu şartlarda Midline Plustan Impressiona geçiş yapılır mı. 
/monthly_2021_03/2138481598_GOLF7.5MDLNEPLUS-GOLF8IMPRESSION.png.7f83bbeaa50a8f00688f82351d0cb93a.png
Eksik olanlarin adeti cok olsada cok kafaya takacak ciddi tek gordugum eksik diz airbag

Arada ciddi makas fiyat farki yoksa ben sahsen gecerdim

@aytek Farlar konusunda led ve Halogen için bir ekleme yapayım... Yeni çıkan clio kullanıyorum şirket aracı olarak malumunuz onda da bu golf 8 gibi halogenden dönme led kullanılıyor. Bu ledler sizi sakın led matrix farlar veya mercekli xenonlar gibi aldatmasın tamamen fason 35 liralık çin malı led gibi aydınlatıryor.Şahsen bendeki golfun halogen farları bu orjinal ledlerden daha iyi bir aydınlarma sunuyordu.Hele hele yağmurlu havada... 

@omurkadir BURAYA BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM O LİFE PAKET 230 BANDINA İNMEK ZORUNDA VE İNECEK DİYORUM...MEGANE-CLİO- PASSAT -POLO- SKODA MODELLERİ -HYUNDAİ İ20 -5.KEZ İNDİRİME GİTTİ AYRICA KİA CEED 4 KEZ İNDİRİME GİTTİ ELLERİNDE BOLCA VAR...Yıl 2021 ilk çeyrek bitti sayılır. Hala ellerindeki polo Passatları vb bitiremediler bunları bir düşünün derim bende bakıyorum araç alacığim ama inadına bekliyorum fiyat alıyorum sonra dur ya az daha sabır diye diye 4 ay geçti ve kardayim :) Aldıgım fiyat tekliflerini atmıyorum... 
inmez hocam euro çok düşmediği sürece imkansız alt ötv dilimi.

şu an dsg golfu %50ötvde verdiğini düşünün doğuş diğer araçlarını satamaz (leon, polo, ibiza, kamiq, scala, arona, octavia, ateca, karaq ve hatta a3)

Moderatör tarafında düzenlendi:
inmez hocam euro çok düşmediği sürece imkansız alt ötv dilimi.

şu an dsg golfu %50ötvde verdiğini düşünün doğuş diğer araçlarını satamaz (leon, kamiq, scala, arona, octavia, ateca hatta a3)
Kamiq ve scala premium paket olanlarini zaten satamiyor cok Leon olsa satar her türlü oktavia bence fiyatı hala yüksek audi ayri bir klasman 😀

@IBS6134 değil hocam işte, otomatik golfu alt ötv diliminden verirlerse a3ü çok meraklısı dışında almaz, gider bmw 1 alır.  sonuçta bu araçlar aynı alt yapıya sahipler.

@IBS6134 ben inmeleri gerektiğini kendi yorumuma göre söylüyorum tabiki burasi Türkiye dün Faiz 2 baz daha yükseldi 19 oldu FAİZCİLER SEVİNİR... Krediler yine zam yiyeyecek sıfır kampanya veya otv düzenlemesi gelmesi lazim...Nasip kismet bakalim hakkimizda hayırlısı ülke olarak umarım bir gün bu konulari değilde Marstaki uzay aracının ne yapacağını konuşuyor oluruz...

@ahmet306 

@IBS6134 değil hocam işte, otomatik golfu alt ötv diliminden verirlerse a3ü çok meraklısı dışında almaz, gider bmw 1 alır.  sonuçta bu araçlar aynı alt yapıya sahipler.
Hocam bu dediğin suanda satilan Golf 8 R icinde gecerli ben sahsen 428 bin verip goldlf almam 400 bin verip gider BmW Msport alirim.Ayni şeyi konuşuyoruz aslında... Doğuş Grubu burda golfu patlatıyor ama öle değil Wv bmw değil yani evet kaliteli seviyoruz ama bu Audi Bmw değil yine onlari gider seven alir diye düşünüyorum..  

5 saat önce, IBS6134 yazdı:

@Omer___Sahin Tabikide yapıyorlar renault son 2 aracım kaldı diyordu bana ocak ayında şimdi Türkiye ye yetecek kadar aracım var diyor BYYeşilbağ'ın çektiği videodaki arkadaş :):):) Hemde 179 bin bana ozaman 190  diyorlardı

Ceza yemeyeceğimi bilsem çok guzel bir atasozumuz var da neyse :)  

golfun sonuda bu tepetaklak olucak suan sitede rezerve yziyor rum araclarda hepsi merakliliktan alicak olmaktan degil 

@IBS6134 katılıyorum en boşu evet lansman fiyatı uygun ancak far yağmur sensörü kararan ayna park sensörleri hız sabitleyici gibi çok çok basit araçlarda dahi standart olan detayların olmaması enteresan. Alan kişiler hep sonradan taktırmaya çabalayacaklar.

Ben olsam bunun yerine leon style plus veya üstüne ekleyerek fr manuel düşünürdüm. 

Life donanım ise kabul edilebilir seviyede ancak o da üst limitte sanıyorum fiyat aniden uçuyor.
haklisiniz bende bu konuyu yazdim rakipler bukadar guclu iken artik boyle bos arac getirmek herseyi opsiyona koymak sacma ayrica arac okusturucada baktim impreson modele oyle istediginiz herseyide ekleyemiyorsunuz  belirli seyler 

Bugün gittim inceledim, life golf alınabilir gibi geldi, diğerlerine güç yetmez diyeceğim de life’a da en fazla ÖTV yüzde 50 olmayacaksa 280 civarı verilir, ancak bununda koltukları style kadar güzel değil biraz kalitesi düşük gibi kumaş yapısı vs. Araç dıştan şık duruyor, farları halojen gibi ama basic led mi diyorlar ondanmış sanırım. Kapıları, içine oturunca verdiği hissiyat güzel, klasik golf işte, Polo dan beridir başlayan yeni tip iç dizayn kadran ve Multimedya ekranı yan yana, ancak bunda karar verememiş gibiler Multimedya ekranı gömsek mi göğüse yoksa çıkıntılı mı yapsak diye, arada kalmışlar gibi duruyor. Bu yüzden gözüme eğrelti geldi daha iyi olabilirdi. Önde oturma pozisyonu, arkada ise ortamın verdiği ferah ortam güzel. Golf 7 ile aynı. Ancak şu var bu aracın life paketinin indirime gitmesi lazım. Bayide higline bir Polo vardı, araç Sunrooflu koltukları fena sayılmaz şık, ön tarafa binince verdiği hissiyat çokta farklı değil life dan ekran kadran uyumu daha şık bütün  (arka tarafı daha dar) bu aracı 225-230 bandına bırakıyorlar, ama life golf 300 ü geçik (Sunroofsuz) kesinlikle bu fiyata güncelleme yapılması lazım 280 e verirse denge sağlanmış olur, belki de şuan nabız yokluyorlar. Bana kalırsa insanlar yeni diye çok ilgi gösteriyor (hepsine satıldı notu düşmüşler, belki de fake :)  ) 5-6 ay sonra bu kadar farklı alternatifler varken (scala, leon vs) gidip orta paket golf e 300 geçik para vermek zor. 

152401DD-AD1A-4E0C-8C10-E5AB35B84F8A.jpeg

F7E82AF3-21B1-451A-AED8-4ED3D8BDD44A.jpeg

790935EA-0196-4675-AAB0-C67D4BA7DBD2.jpeg

53B1B002-6B66-4EB4-A4C7-8A903A5B5CE4.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

@HONEY Benim asıl takıldığım nokta leon da olup golfte olmayan şeyler. Ön sinyal lambaları leonda baz donanımda led golfte halojen. Leonda merkezi hava yastığı var golfte yok. 

Geri
Üst Alt