Golf 8 içerir

hocam hepsi suanki ilgiden dolayi goruceksiniz dusucekler mecbur kalicaklwr dovizde euro suan 8.5 dolar 7 lere kadar gelmis durumda araclar geldiginde ikiside 50 kurus daha ust banttaydi ayrica insanlar suan araci meraktam ordalar kimsenin aldigi yok alanda galerici grubu hepsi ilanda zaten o rakamlarada asla satamazlar biraz sabir biraz  urdunduymazlik bunca guclu rakip bunca dolulukta iken orta oaket golf icin istenen rakam yuksek duruyor mecbur dusucek gecende yazdim bu kota tutturma olayi bukadar basit degil goruceksiniz eski bi dogus calisani olarakta yaziyorum cekilen arac sayisi en az 300 450 bin civari almanyadan boyle 1000 2000 aracla olucak sey degil yani bilginiz olsun 😂

Dogus oto esenyurt icin hic golf 8 rline stogu acmamislar, ilginc geldi cünkü en yogun bayilerden birisi

@Tsigolf Benim aracım değil maalesef ama kendim çektim showroom da. Detaylarda bazı şeyleri kaldırmışlar,bazı şeyler eklenmiş.

Genel olarak yine premiuma en yakın model golf ama özellikle klima kontrollerinin multimedya ekranına alınması kötü olmuş. 

Çok büyük şeyler olmasa da benim için eksikler.

Kaput amortisörü.

Torpido kaplaması.

Bardaklık sürgülü kapağı.

Klima kontrolleri.

Gözlük kabı.

Basic farlarda sinyalin halojen olması.(Leonda LED)

anadolu yakasında kırmızı renkle dolaşan bir arkadaş gördüm 1-2 saat önce.Jant görüntüyü bozuyor

/monthly_2021_03/152401DD-AD1A-4E0C-8C10-E5AB35B84F8A.jpeg.1788bb84c3d57497fba93ef587cc7c62.jpeg

20170425102412403_Yeni%20VW%20Golf%20gorseli%20(3).JPG

İç tasarım sanırsın segment farkı var.Şu yeni modellemeye bir alışamadım

Ekli dosyayı görüntüle 44580

İç tasarım sanırsın segment farkı var.Şu yeni modellemeye bir alışamadım
Ahhh hocam keşke iş sadece alışmakla ilgili olsaydı., Mk7 çıktığı zaman ilk gördüğüm an dedim amaan Allah'ım., ilk karşılaştığım an sokakta full dolu bir Highline görmüştüm., 5dk. aracın başından ayrılamamıştım.. o kadar etkilemişti,

Mk7 resimlerine bakıyorumda arada çok ciddi farklar., ergonomi, minimalizm, tasarım, üstün alman mühendisliği, premium hissi her şey vardı buyrun hep beraber tekrardan bakalım;

hghj.jpg

Bir kadaşımızın aracı izni olmadan paylaşıyorum kusura bakmasın o kadar güzel çıkmış ki dayanamadım; :)

IMG_2090.JPG.cd93ea504ae59da2975ff3013963a0b2.JPG

bnhgf.jpg

jkolpm.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt