Golf 8 içerir

8 senelik bir araç halaa bu kadar yakışıklı olması., Mk4 ve Mk7 (buna Mk7.5 'yi de katıyorum) efsane kasa., şuan daha iyi bir arabaya çok şükür binebilirim., tek sıkıntım Mk7 yi satmaya kıyamadığımdan dolayı., onu satmaya kıyamadığımdan., satmadan bir araba almaya çalıışmamdan dolayı.. bu aralar yağmur-çamur vs.. dışarı çıkarmadığımdan aramıza özlem giriyor., yanına her gitttiğimde konuşuyorum onunla..

8 senelik bir araç halaa bu kadar yakışıklı olması., Mk4 ve Mk7 (buna Mk7.5 'yi de katıyorum) efsane kasa., şuan daha iyi bir arabaya çok şükür binebilirim., tek sıkıntım Mk7 yi satmaya kıyamadığımdan dolayı., onu satmaya kıyamadığımdan., satmadan bir araba almaya çalıışmamdan dolayı.. bu aralar yağmur-çamur vs.. dışarı çıkarmadığımdan aramıza özlem giriyor., yanına her gitttiğimde konuşuyorum onunla..
Allah muhabbetinizi artırsın değerli hocam...::

Bende seviyorum aracımi o kadar çok istemiştim ki 7 senelik aracıma haalan daha doymadım desem yeridir 

Özenle yikar özenle bakımlarını yaparım çok şükür...

Göz yaşı değil gözüm olmuş silip atamam...:)

Geçen gün yokuş yukarı ışıklarda durmak zorunda kaldim boşa aldım start stop çalışmadı hataya bakmak istedim eğim çok fazla yazıyordu tekrardan tutuldum yav sen nerden biliyorsun eğimi falan sipa :))))....

105 bin km olmuş yeni gördüm o hatayi daha neler neler maşallah :)))

Ben de aynı şekil duygusal bir bağ yaşıyorum.  Evdekiler aynı şekil aileden biri gibi görüyorlar Golfü.

Cumartesi Doğuş Oto ya Golf 8 i incelemek için gittiğimde kendi aracımla gittim, Golf 8 in başında bizimle beraber dört kişi vardı. İşimiz bitti aracıma doğru yöneldim benim aracın başında sekiz tane genç arkadaş inceliyorlar, hatta gençlerden biri yere eğilmiş altına bakıyordu : )

Sanırım Golf sekize gözümüz alışsa bile MK7 yeri hep ayrı kalacak

Ahhh hocam keşke iş sadece alışmakla ilgili olsaydı., Mk7 çıktığı zaman ilk gördüğüm an dedim amaan Allah'ım., ilk karşılaştığım an sokakta full dolu bir Highline görmüştüm., 5dk. aracın başından ayrılamamıştım.. o kadar etkilemişti,

Mk7 resimlerine bakıyorumda arada çok ciddi farklar., ergonomi, minimalizm, tasarım, üstün alman mühendisliği, premium hissi her şey vardı buyrun hep beraber tekrardan bakalım;

Ekli dosyayı görüntüle 44687

Bir kadaşımızın aracı izni olmadan paylaşıyorum kusura bakmasın o kadar güzel çıkmış ki dayanamadım; :)

Ekli dosyayı görüntüle 44688

Ekli dosyayı görüntüle 44686

Ekli dosyayı görüntüle 44689
@forzaGilles Hocam araç benim sıkıntı yok paylaşmanda bende senin gibi düşünüyorum o iç mekandaki bütünlük ve kalite hissi canlı görmesemde videolardan gördüğüm kadarıyla 8 de yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşının selamı var hürmetlerini sunuyor kendilerine iletirsiniz.
Siz de kendilerine çok saygılarımı hürmetlerimi iletin.. yanaklarından öpüyorum kendilerini..

Golf 7 zamanının ötesinde devrim gibi bir araçtı. zaten bunu satış rekorları ve aldığı ödüllerle kanıtladı. Kaç tane rakibi çıktı Golf killer vs dendi o sürede hepsi birer birer kaybolup gitti.

Mk4 diyoruz ya, eminim mk7 de aynı şekilde efsane kasa olarak anılacaktır.

Yeni model evet çoğu zaman iyidir fakat bazen de o kadar olmayabiliyor mesela mk6 golf ya da tam hatırlamıyorum civicini bir kasası vardı, millet yenisi cıktığı halde bayide eskisini bulup alıyordu çıktığı yıl.

And Mehmet Çetin'in Golf 7 incelemesini okuyalım;

https://otopark.com/2014/08/18/sezarin-hakki-volkswagen-golf-1-6-tdi-highline/

Golf 7 zamanının ötesinde devrim gibi bir araçtı. zaten bunu satış rekorları ve aldığı ödüllerle kanıtladı. Kaç tane rakibi çıktı Golf killer vs dendi o sürede hepsi birer birer kaybolup gitti.

Mk4 diyoruz ya, eminim mk7 de aynı şekilde efsane kasa olarak anılacaktır.

Yeni evet çoğu zaman iyidir fakat bazen de o kadar olmayabiliyor mesela mk6 golf ya da tam hatırlamıyorum civicini bir kasası vardı, millet yenisi cıktığı halde bayide eskisini bulup alıyordu çıktığı yıl.

And Mehmet Çetin'in Golf 7 incelemesini okuyalım;

https://otopark.com/2014/08/18/sezarin-hakki-volkswagen-golf-1-6-tdi-highline/
And iyidir hoştur fena çocuk değildir fakat bunu üzülerek söylüyorum kendini ifade edemeyen., arabaları çok seven ama konu araba olunca karşındakine duydularını ifade edemeyen araban anlamayan bir çocuk.. özetle belirli bir yaştan sonra arabalara haşır neşir olmuş bir insan.. bir türlü disiplin sahibi olamadı..

Evet çok benziyor, ikisi de alman aslanı.

Bizim golflerde Marrakech (YW) (Kızıl Kahve) olarak geçer, bmwlerde sanırım taba rengi diyorlar.
Alman panzeri desek sanki daha iyi olmaz mı.. :D

Adamların 2. dünya savaşından kalma 2.000 küsür beygirlik U-Bot dizel motorları halaa tek marşta çalışıyor..

kim ne derse desin golf 8 için kuyruklar şimdiden oluştu, beğenmeyenler en başta sıraya girmiş durumda, geçenlerde bahadır bayiyi aradım 1.5 r line için 4-5 ay sıra beklemem gerektiğini söylediler.

@carlos Tam tersi, cumartesi ve bugün dogus otodaydim araba almak icin, kimsenin golfle ilgilendigi yoktu, herkes dalga geciyordu golfle, özellikle jantlarla (dogus oto nasil böyle bir jantla arabayi getirdi anlamiyorum)

ayrica araba kalmadigi konusu dogru degil, cünkü araba getirmediler, dolayisiyla araba kalmadi :)

dogus oto esenyurt icin hic r-line ve bütün paketlerde 1.5 motor kotasi acilmamis

bana arabayi satan st ile konsutugumda life paketin octavia gibi ötv magduru oldugunu, style fiyatini duyaninda gülüp gectigini söyledi, fiyat soran cok ama alan yok dedi, ayrica alinsa bile teslimat hemen degilmis

Geri
Üst Alt