Golf 8 içerir

@carlos Beğenmeyen canlı görüp beğendiyse demek ki. =) 

Golf her zaman Golf'tür bazılarına göre. Bir de ilk çıktığı zaman hep bi kargaşa, izdiham oluyor yeni araçlarda. Almaktan ziyade incelemek isteyen çok kişi var. Araç çok yeni.

Çok şey konuşuldu ama en çok merak ettiğim hususlardan bir kaçı; standart ses sistemi, trim kalitesi, motor ve dış yalıtımı. Bunlar da düşüşte ise, ki öyle görünüyor. Ben o araca kolay kolay Golf demem MK7'den sonra. 2013 model aracımız var.

Ses sistemi bir çok arabanın opsiyon ses sistemleri ile aynı ayarda. Aracın yalıtımı zaten makul düzeyde. TDI olmasına rağmen ben motor sesinden vs rahatsız olmuyorum. Hatta kabinden bakıldığında, VW ve Audi'nin dizellerinin sesi güzel duyuluyor. Bir yakınımda A3 Sedan TDI var. 2019 model. O kadar iyi ki yalıtımı. Benzinli gibi neredeyse. Çok beğenmiştim. Kapılar vakumlu gibi.

Ama ses sistemi olarak Golf daha başarılı bir araç. Audi geride kalıyor. Opsiyon olan Dynaudio'yu çok merak ediyorum. Kim bilir nasıldır..

Müzikle çok ilgili ve uğraşıyor olduğumdan sese karşı çok hassasım. Özellikle kaliteli kayıtlar ile harika sonuçlar veriyor MK7'nin ses sistemi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

@carlos Tam tersi, cumartesi ve bugün dogus otodaydim araba almak icin, kimsenin golfle ilgilendigi yoktu, herkes dalga geciyordu golfle, özellikle jantlarla (dogus oto nasil böyle bir jantla arabayi getirdi anlamiyorum)

ayrica araba kalmadigi konusu dogru degil, cünkü araba getirmediler, dolayisiyla araba kalmadi :)

dogus oto esenyurt icin hic r-line ve bütün paketlerde 1.5 motor kotasi acilmamis

bana arabayi satan st ile konsutugumda life paketin octavia gibi ötv magduru oldugunu, style fiyatini duyaninda gülüp gectigini söyledi, fiyat soran cok ama alan yok dedi, ayrica alinsa bile teslimat hemen degilmis
yeni moda bu zaten; araç getirmeyip yok satmak, daha doğrusu ucuza 1000 araç yerine pahalıya 10 araç satarım kafam rahat eder diyor distribütörler.

bugün bayide göz gezdirdim Golf 8'e.

dıştan sarı renk style cam tavan araç güzel gözüküyor(gerçi ileride ikinci eli beyazdan kötü olur :)  ), ama inanın Golf7si olanlar için bir anlam ifade etmiyor yeni Golf.

Hele o active info displayi görünce, resmen oyuncak gibi olmuş. kesinlikle 7,5taki hayalet ekrandan daha küçük ve basit gözüküyor.

1.0 manuel baz pkt metalik renk ACC App 222bin kapora verdik kuzen için. Gemide 3 hafta teslim. Fiyat garanti değil. Düşük dilime sokuyoruz dedi faturada oynuyorlar düşük dilime sokmak için 

Kendim çektim. Bu jantlarla kabul ediyorum Sanki Bizim şirket arabası reno fluance.

Arkadaş koy dijon estetik zarafet olsun, sanatsal bir detay olsun. Durban koy jurva koy bu kendi ayağına kurşun sıkmak.

20210320_131148.jpg

Makyajlı tiguan elegance 18" jantın 16" olanı. Bu jant modelini vw araçlarda kullanmak, ayağına kurşun sıkmak gibi.  Beğenen varmı acaba. Life ve impression 16 jantlar bile çok daha güzel. 

Makyajlı tiguan rline 19"valencia jantın 17"olanıda golf8 rline a konmuş. Araca yakışıyor.Begenen çoktur sanırım. 

1.0 manuel baz pkt metalik renk ACC App 222bin kapora verdik kuzen için. Gemide 3 hafta teslim. Fiyat garanti değil. Düşük dilime sokuyoruz dedi faturada oynuyorlar düşük dilime sokmak için 
Manuel viteste ACC pek efektif çalışmayacaktır hocam.. o aracın siparişini oluşturan personelin kafası nerdeymiş sormak lazım., eklenecek o kadar opsiyon varken..

@driver_can Bir tane siyah R line cam tavan vardı bayide 1.0 mı diye sordum yok 1.5 dedi. Var yani ben st nin yalancısıyım. 390 lı bir fiyat söyledi yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta cuma günü. Liste fiyatından 15 bin lira ucuzdu sanki metalik renk ve cam tavan bedava gibi. Metalik mi diye sordum hatta çünkü opak gibi geldi araç bana. 

Geri
Üst Alt