350 çok iyimser bir rakam1 saat önce, bf417 yazdı:
Bu arabaya mı 350 kağıt bayılacaz avuçlarını yalasınlar
350 çok iyimser bir rakam1 saat önce, bf417 yazdı:
Bu arabaya mı 350 kağıt bayılacaz avuçlarını yalasınlar
Sadece amortisörlü kaput olsa yine iyi, torpido halı kaplaması kalktı, eskiden midline araçlar bile 8 hoparlör ile gelirdir., şimdi highline'da alsan, r-line 'da alsan 6 hoparlör ile geliyor, direksiyon tuş takımında direksiyon ısıtma tuşu bile var, tüm opsyonları da ekletsek direksiyon tuş takımında (işlevsiz 3 tane boş tuş) var ama aynı tuş takımına (telefon arama tuşu) koymayan zihniyet..@ZITIPAŞA amortisörlü kaputu da kaldırdılar, hava atıyorduk amortisörlü kaput var diye
Kapı ceplerindeki halıyı kaldırmadılar., ama torpido gözündeki halı kaplamayı kaldırdılar,@forzaGilles dediğiniz gibiyse kapı içindeki kaplama da kalkmıştır. Araç alırken, araç bakarken dikkat ettiğim noktalardan birisiydi buralar. Cidden araç Leon olmuş, Leon da egea olmuştur. Ama cidden yazık kaç euroysa koy fiyat ona göre olsun. C sınıfı standartlarını belirleyen araç bu şekilde ise diğer üreticiler ne yapacak? Birisi arkadan itişi kaldırır diğeri kaliteyi vasata çeker bilmem ne. Akülü arabaya binelim öyleyse
Golfü Golf yapan küçük detaylardan koltuk alt çekmece ve tavandaki gözlük koyma yeri de yok artık.Kapı ceplerindeki halıyı kaldırmadılar., ama torpido gözündeki halı kaplamayı kaldırdılar,
Anlamadığım şey nasıl bir zihniyettir ki tüm opsiyonları da alsan direksiyon tuş takımında işlevsiz 3 tane boş tuş var ama buna rağmen direksiyona telefon arama tuşu koymuyorsun,
Eskiden midline araçta bile standart olan 8 hoparlör, Mk8 'de Highline'da alsan, R-Line 'da alsan, GTI 'da alsan standart ses sistemi 6 hoparlör ile geliyor.,
Eskiden Golf Mk7 ve Mk7,5 sahibi olmuş bir kişi için C segmentinde (VAG grubunda alınabilecek) araç yeni Audi A3
Ekli dosyayı görüntüle 37133Golfü Golf yapan küçük detaylardan koltuk alt çekmece ve tavandaki gözlük koyma yeri de yok artık.
Beni en çok endişelendiren konu instagramda yurtdışındaki Golf 8 araçların büyük çoğunluğunda sunroof olmayışı.
Ülkemize gelecek araçları merak ediyorum.
Biz sunroof seviyoruz., bize gelen araçların çoğunda olur diye düşünüyorum., ama arabanın kalitesi ciddi oranda düştü..Golfü Golf yapan küçük detaylardan koltuk alt çekmece ve tavandaki gözlük koyma yeri de yok artık.
Beni en çok endişelendiren konu instagramda yurtdışındaki Golf 8 araçların büyük çoğunluğunda sunroof olmayışı.
Ülkemize gelecek araçları merak ediyorum.
Yani bende A3 daha güzel diyorum ama gördüklerim hep sline normaline denk gelemedim.Biz sunroof seviyoruz., bize gelen araçların çoğunda olur diye düşünüyorum., ama arabanın kalitesi ciddi oranda düştü..
Şuan araç bakmış olsam her ne kadar Golf 'ü çok sevsem de Mk8 almazdım, yeni Audi A3 veya 1 serisi bakardım., Mk9 beklemeye geçtik...
Youtube'da 1-2 kez standart orta paket denk geldim., Gerçi fark etmiyor S-Line aabilsek bile hız sabitleyici bile opsiyon olur., matrix led far için kim bilir ne kadar isterler,Yani bende A3 daha güzel diyorum ama gördüklerim hep sline normaline denk gelemedim.