Hocam kabayim öküzüm elim ayarsizdir amaGit gel hocam boşver yazık hoyratça bin arabaya [emoji23]
Kiz gibi nazik kullanirim kiyamam
Otoban maksimum 110 benim sabit
Hocam kabayim öküzüm elim ayarsizdir amaGit gel hocam boşver yazık hoyratça bin arabaya [emoji23]
Sakin kullandığınız için dönünce yaptırın.Hocam kabayim öküzüm elim ayarsizdir ama
hava fılıtresi onemlidir hocam arada değişse iyi olurYa hep ya hiç bende hocam
8000 km oldu takilalihava fılıtresi onemlidir hocam arada değişse iyi olur [emoji4]
Estagfurullah hocam,Hocam kabayim öküzüm elim ayarsizdir ama
Mantikli bazen basmak lazimEstagfurullah hocam,
Hocam tabi abartın demiyorum ama aracı tanımak icin arada zorlamak lazım basın iyice 160-170 biraz kasları gevşesin [emoji4]
Şaka bi yana sakin sürüyorsanız kesinlikle dönünce yaptırın hava filtresi polen yağ vs heba olmasın ben olsam öyle yapardım
2100 km kaldı demişsin bakıma bende 13bin km yapmısındır diye düşündüm. yaşadıgın yerde toz toprak çoksa yılda 2 defa değiştirmenin zararı olmaz.8000 km oldu takilali
Arada derken bakim arasi hic dusunmedim
Bizim benzinliler 10.000 km araliginda diye biliyorum2100 km kaldı demişsin bakıma bende 13bin km yapmısındır diye düşündüm. yaşadıgın yerde toz toprak çoksa yılda 2 defa değiştirmenin zararı olmaz.
aslında bakım ucuz birşey tutsa 6 ayda bir bakım yaparım. kış a gırerken 0w30 yaz a girerken 5w30 mis gibi olur
15bin ve 1yıl hangısı daha erken dolarsa. yağ degişeli 8bın km olmuş siz en iyisi gezin gelin bakımı ondan sonra yaptırınBizim benzinliler 10.000 km araliginda diye biliyorum
Yaşadığım yer İstanbul göbeği ama gidip gelecegim yer dag tepe köy yollari
10.000 değil mi bakim araligi benzinlide15bin ve 1yıl hangısı daha erken dolarsa. yağ degişeli 8bın km olmuş siz en iyisi gezin gelin bakımı ondan sonra yaptırın
Aracim 2019 tdi 10.500 km de ilk bakımı 23.07 de benim de doluyor bende haftaya tatile çıkıcam toplamda 600 700 km fln yol yapicam toz toprak vs. bayramdan sonra ya randevu aldım ben.Ustadlar
Aracin bakimina 2100 km var 42 gün de 1 yil suresini tamamlamasina kalan süre
Aracim 1.2 dsg benzinli 58.000 km de
Icindeki yağ likoooomoiiltoptec 4200
Simdi önümüzdeki hafta Gastamonuya gidip memlekette gez toz 1500 km yakin yaparım
Gelince mi yaptirsam gitmeden önce mi kararsizim
Köy yollarinda incecik toz toprakdan hava filtresi ve polen filitreleri falan doluyor
Ne yapayim uzmanlara soruyorum
Ne şiş yansın ne kebap[mention=11839]HONEY[/mention] ya da gidiş dönüş testi yapın. Malzemeleri koyun bagaja(tabi yer varsa), Kastamonu'dan dönmeden bakım yaptırın. Farkı da paylaşın.
iki seçeneğin ortası bu, başka yolu yok.
(Kahretsin, yine çok mantıklı[emoji4])