Bundan kac adet stok varEvet zaten titiz birisiyim değiştiririm [emoji108] Arka soldan fren balatası ses yapıyor bitsede Ate ye Performans disk ve balata ya geçsem artık [emoji2960]
Bundan kac adet stok varEvet zaten titiz birisiyim değiştiririm [emoji108] Arka soldan fren balatası ses yapıyor bitsede Ate ye Performans disk ve balata ya geçsem artık [emoji2960]
Yalnızca 1 koli. Adım çıktı stokcu yaBundan kac adet stok var
Piyasa senin yüzünden yukseldi haha piyasada mal bırakmadın[emoji2960] Yalnızca 1 koli. Adım çıktı stokcu ya [emoji2960][emoji1787][emoji3526]
Hocam bujileri serviste değiştirceksen dikkat et (Eco seri) buji takmasınlar.!! İyi bişey yapıyım derken... servis danışmanına bunu özellikle söyle eco seri buji istemiyorum diye.,O zaman bujileri yetkili servis de degistirim
Sagolasin ustadim
Sagol ustadimHocam bujileri serviste değiştirceksen dikkat et (Eco seri) buji takmasınlar.!! İyi bişey yapıyım derken... [emoji4] servis danışmanına bunu özellikle söyle eco seri buji istemiyorum diye.,
Artık biliyosun parça kodu JZW ile başlıyorsa o parça Eco seri yedek parçadır.
Hocam etiketleme olmamış gormez sanirim mesajinizi bilginiz olsun@forzaGilles hocam ngk bujininde eko serisi varmı.Benim bakımda ngk takıldı orjinal diye biliyordum hep.
Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eco seri buji var., NGK marka diye eco olmayacak diye bir durum yok Eco seri olur ama NGK değilde başka marka olur., veya tam tersi NGK 'ya eco seri ürettirmişlerdir.,@forzaGilles hocam ngk bujininde eko serisi varmı.Benim bakımda ngk takıldı orjinal diye biliyordum hep.
Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi