Ustad yilda 2 defa beni aşarBu nasil yag? Benimkisi aycicek yagi rengindeydi bakimdan önce, simdi zeytinyagi kivaminda, piril piril
golfle yilda artik 5 bin km civari yaptigim icin yilda birkere degistiriyorum, eskiden yilda 2 defa bazen 3 defa degistirirdim km bagli olarak
Hocam valla sanki daha sessiz oldu bu yaği koyunca belki psikolojik de olabilir[mention=11839]HONEY[/mention] hocam benim de araç 1.2
Siz mennun musunuz likomoil 4200'den?
Yok hocam artık acele etmiyorum ustadlar gerek yok dedi[mention=11839]HONEY[/mention] Avrupa'da bakımları 2 yıl 30 bin km de yapın diye öneriyor araç üreticileri siz neden acele ediyorsunuz ki seneye de yaptırsanız olur aslında, araç garantisi ile ilgili hir durum sanırım yok zaten çünkü malzeme var diye yazmışsınız.
Bence doğru karar. Yağda araçta bu gibi küçük zaman ve km leri kapatacak özellikte.Sorun olacağını düşünmüyorum. Kazasız belasız hayırlı yolculuklar şimdiden Bülent Hocam.8.000 km yol yaptım yağ renk güzel seviye çubuğun ortasında
Likooomoil toptec 4200 yağ
Karamel renginde kıvamı kaygan
1500-2000 km sonra köy dönüşü bakim yaptiracagim
5 lik yag kutusunda biraz kalmıştı yanıma alacağım eksilirse ekleyeceğim
Tesekkur ederim ustadBence doğru karar. Yağda araçta bu gibi küçük zaman ve km leri kapatacak özellikte.Sorun olacağını düşünmüyorum. Kazasız belasız hayırlı yolculuklar şimdiden Bülent Hocam.
Ustad[mention=11839]HONEY[/mention] uzun süreli sıfırlanmadan önce kaçtı?
Psikolojik değil bariz liqui castrolden daha sessiz ve daha düşük max sıcaklığa çıkıyorHocam valla sanki daha sessiz oldu bu yaği koyunca belki psikolojik de olabilir
Herhangi bir sikayetim yok
Hehe ustadim paso iniş bu bile çok gaza dokunmadımAracı boşa alıp motorla mı çektiniz [emoji3]
Donuste yelken e ihtiyaç olacak ustadim[mention=11839]HONEY[/mention] ne yaptın hocam öyle, arabana yelken mi taktın [emoji4] maşallah diyeyim.
Bu ne hırs be abi vw görse keşke, hırsına karşılık hırs yapar yakıt ortalamasını daha aza çekerHirs yaptim
3 yetiskin
Bagaj full ve diğer yolcu koltuğu eşya dolu
klima açık
1.2 dsg 106 hp ( 1 beygir ben dahil)