Haha ustadimBu ne hırs be abi [emoji4] vw görse keşke, hırsına karşılık hırs yapar yakıt ortalamasını daha aza çeker [emoji4][emoji3]
Dönüşte intikami alir en az 6.6 olur yokus yukarı tirmanacagim
Haha ustadimBu ne hırs be abi [emoji4] vw görse keşke, hırsına karşılık hırs yapar yakıt ortalamasını daha aza çeker [emoji4][emoji3]
Everestten insem bu tüketimi yakalayamamHaha ustadim
Tırmanırken TırmalarHaha ustadim
Haha adımı unuturum onu unutmam hocamgitmişkene gasdamonu bastırgması almayı da unutma [emoji3]
Hemde nasil oooo yediğimiz hurmalar.......Tırmanırken Tırmalar [emoji4]
Sifiri yakalarim everesttenEverestten insem bu tüketimi yakalayamam
O zaman bujileri yetkili servis de degistirim[mention=11839]HONEY[/mention] servisten parça alınca ancak serviste takılırsa indirim yaparlar.
İndirimsiz parça alıp dışarıda taktırmak ile serviste indirimli parça ve işçilikle taktırmak arasında bir durum. Ayrıca 2 sene yapılan işlemin garantisi var.
Tesekkur ederim hocam[mention=11839]HONEY[/mention] Hocam hoşgeldin, umarım tatil iyi geçmiştir. Ben olsam bujileri indirimli yetkili serviste değiştirirdim.
Anayasa kitabina göre evet hocamBende birşey sormak istiyorum [emoji2960] Malum virüsten dolayı aracımı fazla kullanamadım. Geçen sene aralık ayında yıllık bakımını yaptırdım fakat şuana kadar 3500 km anca yapmışım. Aralık ayında 5-6 bin km anca olur. Km dolmadan yıl dolacak ve motor yağı illa ki değişecek sanırım [emoji3526]