Ben bu tip insanlara acıyor ve görmemişin oğlu olmuş, çekmiş çükünü kopartmış diyorum! Bu tip apaçileri sürüşü tehlikeye sokmadığı sürece, kaale almaya gerek yok, laf anlamazlar, boş yere adrenalin patlaması yaşamış oluruz.
çok hoş bir reklam olmuş, tam da Özgür Turhan'la anlatılabilirdi bu durum3 saat önce, SCC yazdı:
Citroen müthiş bir mizah ve reklamla bu durumun korna şeklini harika tiye almış bayıldım.
Apaci tayfasi bunlarYine çok sisli yol.. göz gözü görmüyor..
/monthly_2021_09/20210925_211913.thumb.png.f3bfd1f0fab7a27c56d9ef8b5b968402.png
Karşıdan (ve arkadan) gelenin led ile değiştirilmiş sis farından,
önde gidenin de geri sislerini açmasından ,
gece yolculuğu artık hiç zevkli değil..
Bu tip süper zekalı vatandaşlar geri sis farlarının aşırı yoğun ışığı yüzünden., frene bastığı anda fren lambasının farkındalığının azaldığını veya fren lambasının hiç fark fark edilememesine sebebiyet verdiğini..., birileri bu şahıslara bunu ilkokul seviyesinde anlatması lazım..., arabacı olmak ile apaçi olmak arasındaki fark bu işte..Yine çok sisli yol.. göz gözü görmüyor..
Ekli dosyayı görüntüle 50639
Karşıdan (ve arkadan) gelenin led ile değiştirilmiş sis farından,
önde gidenin de geri sislerini açmasından ,
gece yolculuğu artık hiç zevkli değil..
Sanırım artık umursanmıyor hocam. Kurallarımız sabit olsa, görevli memurlar yalnızca denetleme zamanı değil de gördüğü yerde ceza yazsa bunlar olmayacak. Tüm farları açınca gösterişli araba sürdüğünü sanan böyle trafik magandaları artık bana normal gelmeye başladı.
Çok mantıklı ve iyi niyetli bir düşünceOtomobil üreticileri sadece sis koşulları altında sis farların otomatik açılabileceği, manuel açılmasına imkan verilmeyeceği bir geliştirme yapabilirler ve yapmalılar diye düşünüyorum.
Sinyal vermek için kolu kullanmayanların,o kolu başka bir yerleri için kullandığını düşünüyorum.Gereksiz sislere alıştık da , opsiyon olarak araçlara takılan her araçta olmayan sinyal kolunu kullanmayanlara alışamadık.
VCDS ile açmanın yollarını ararız.Otomobil üreticileri sadece sis koşulları altında sis farların otomatik açılabileceği, manuel açılmasına imkan verilmeyeceği bir geliştirme yapabilirler ve yapmalılar diye düşünüyorum.