Cok mu içtim acabaHocam aracım big turbo 200 üstü hızlarda yakıt bu şekilde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cift görmeye başladım
Cok mu içtim acabaHocam aracım big turbo 200 üstü hızlarda yakıt bu şekilde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler. Kimse yaşamaz umarım@Alpyaman hocam çok geçmiş olsun. konuyu başından beri takip ediyorum ve kasko konusunda gerçekten ibret aldım.
şu aşamada yerinizde olsam ben de tamir yolundan ilerlerdim sanırım.
çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle bir olay yaşamazsınız.
Burayı bilmiyorum lakin başka bir satıcı tavsiyesi kabul ederseniz gönül rahatlığı ile Ankara Merttuğ Otomotiv'i tavsiye edebilirim.Vossan Konya yedek parçacı alışveriş yapan var mı? Ödeme yaptıktan sonra parçanın görselini paylaşıyorlarmış
Yarın orayı da arayım aramadığım çıkmacı kalmadı vallaBurayı bilmiyorum lakin başka bir satıcı tavsiyesi kabul ederseniz gönül rahatlığı ile Ankara Merttuğ Otomotiv'i tavsiye edebilirim.
Bende fotoğrafı çekerken aynı düşünceye kapılmıştım [emoji3][emoji3]Cok mu içtim acaba
Cift görmeye başladım
Burası yedek parçacı. Çıkmacı arıyorsanız belki yönlendirebilecekleri birileri vardır ama.Yarın orayı da arayım aramadığım çıkmacı kalmadı valla
Tamir edilen yerden mi oldu yine kaçak?RS servis depoyu onardı ancak servis testtinde tekrar benzin kaçırdı. O yüzden serviste sıfır benzin deposu takılacak.
Tekrar geçmiş olsun hocam, ne diyelim.
Aynen abi yapmak birşey yok 1 haftadır arabasızım çözüm yaratmağa çalışmaktan çıkma depo bulmaya çalışmaktan yoruldumHocam şimdi 7200 lira sıfır depoya mecbur verilecek mi?
Allah korumuş ucuz atlatmışsınızTekrar geçmiş olsun hocam, ne diyelim.
Tamir başarılı olsa bile en ufak bir benzin kokusunda acaba sızdırıyor mu diye şüphelenecektiniz belki de. Bunda da vardır bir hayır.
İki sene kadar önce passat ile ben de bir lastik parçasının üstünde geçmiştim, E5 te. Akşam saati olduğu için geç farkettim, yan şerit de müsait olmayınca kaçamayıp mecburen üstünden geçmiştim ama ucuz atlatmışım gerçekten.