Evet.. Nihayet aracımı bugün sabah peder beyle istanbula giderek teslim aldım. Sağolsun forumdan @erkanz hocamda yalnız bırakmadı beni teslimattan hemen sonra buluştuk. Öncelikle ve özön bayiide st dinçer bey on numara biri herseyi tek tek anlattı söz verdiği gibü orj kauçuk paspasıda hediye etti halı paspası bagaja stepnenün üstüne attım kauçukla yola devam Aracı teslim alır almaz erkan hocam vag comla kadran selamlama ve öndeki aracım dinir olduğum camların kapanırken kontağın kapatılması durumunda yarıda kalmadı özelliğini kdldırdık. Şimdi kontak kapansada cam kapama biliyor. Bsşkada bir özellik açmadık zaten kablo desteklemefi. Kadran seşamlaöaya bittim. tekrar sağol erkan hocam. Harbiden delikanlı bir arkadaşmışsın
Kodlamalar bitince erkan hocsm bize izmir yoluna kadar eskortluk etti; aracı alır almaz 460 km lik bir yolculuk yaptım aşırı yorgun ve uykysuzdum ama çok şükr sağ salim vardım.
Araç 5,8 yaktı. Kullanımıma göre Süper. Çünkü hiç az yaktırma gayretinde olmadım. Ataç 1,2 tsi olmasına karsın dsg demmidir bilmem çok atak asla bayılma yığılma yapmadı. Tabiki bir 1.4 tsi değil.
Ama tam bir fiyat performans aracı !!! Herkese tavsiye ederim.
Dsg mükemmel bir vites kutusu, benim diyen usta öyle vites değiştiremez .
5 inc medyanın dokunmatiği zayıf higlineler gibi değil, ama işimi görüyor !
Comfortlineda sürüş kp olunca mute tuşu olmaması can sıkıcı sesi direkt kapatamıyorsunuz.
Bej koltuklar inanılmaz ferah ama asla bir ergo olamaz imkan varsa ergoyu tercih edin. Ayrıcs orta kolçak deri ve uzun yolda koly terletiyor... Kastikler conto eco contak pek begenmedim... Devamı yarın
Kodlamalar bitince erkan hocsm bize izmir yoluna kadar eskortluk etti; aracı alır almaz 460 km lik bir yolculuk yaptım aşırı yorgun ve uykysuzdum ama çok şükr sağ salim vardım.
Araç 5,8 yaktı. Kullanımıma göre Süper. Çünkü hiç az yaktırma gayretinde olmadım. Ataç 1,2 tsi olmasına karsın dsg demmidir bilmem çok atak asla bayılma yığılma yapmadı. Tabiki bir 1.4 tsi değil.
Ama tam bir fiyat performans aracı !!! Herkese tavsiye ederim.
Dsg mükemmel bir vites kutusu, benim diyen usta öyle vites değiştiremez .
5 inc medyanın dokunmatiği zayıf higlineler gibi değil, ama işimi görüyor !
Comfortlineda sürüş kp olunca mute tuşu olmaması can sıkıcı sesi direkt kapatamıyorsunuz.
Bej koltuklar inanılmaz ferah ama asla bir ergo olamaz imkan varsa ergoyu tercih edin. Ayrıcs orta kolçak deri ve uzun yolda koly terletiyor... Kastikler conto eco contak pek begenmedim... Devamı yarın
Moderatör tarafında düzenlendi: