estagfrullah hocam ben herşey için teşekkür ederim, teknik bilgin mükemmel zaten yoldada canlı destek aldım zaten sendenerkanz dedi:@golfaşkı Akın Hocam iltifat etmişsiniz, benim için bilakis zevkti. Sizinle tanışmış olmaktan büyük keyif aldım, dilerim tadı damağımda kalan kısa ama keyifli sohbetimizi inşallah benim yolum İzmir'e düşerse uzunca tekrar ederiz temennim.
Aslında kodlamalar için Akın Hocamızı esir alırdım ama gece vakti İzmir'den yol gelmiş olmaları ve yeni, taptaze Golf'ün bir an evvel direksiyonuna geçme şevkini açıkçası baltalamak istemedim, bir de yanında hocamın babası olunca ekstradan bir saygısızlık etmeyeyim çekincesi de yok değildi Tabi yolcu etmeden önce bak ben de bunu bunu yaptım şeklinde kısa bir eziyet yaşatmadım değil kendisine s=s17
Bu doğrultuda kodlamalara pek vakit ayıramasak da en azından MY16 kasa Golf'lerde 14 kablonun yetersiz olduğunu da görmüş olduk.
Benim koltuklar siyah ama bej de bir başka duruyor be hocam, beyaza çok yakışmışlardı, hele ki bir de benim alıştığım dışında 35 plaka olunca tadından yenmez bir manzara oluştu Güzel günlerde keyifli, kazadan beladan uzak tadında sürüşler, yolculuklar dilerim hocam.
@yusuf Yusuf Hocam Akın Hocamızla tanışmak benim kısmetimmiş, yoksa maşallah sizin elinize su dökemem.
@MSE Muhammed Hocam sabırla beni dinlediğin ve daimi hoş sohbetlerin için buradan tekrar teşekkür ederim.
Son olarak; yahu hocam bir fotoğraf çekilmeyi nasıl akıl edemedik s=s20
kadran selamlama mükemmel oldu, eger sen açmasan izmirde yapacak bir servis yoktu. çok iyi denk geldi
babam senin ayna kapaklarını çok fonksiyonel buldu, bizim aracada sipariş vereceğiz yağmurda ıslanmasınıda engeller bir nebze.
aşırı yorgunluk ve bebekten ötürü uykusuzluk olmasa daha uzunca bir sohpetimiz olurdu, tabi birde bir an önce araca binip gazlama isteği de vardı
izmirde artık bir dostun var ne zaman yolun düşerse yada burdan bir işin olursa alo demen yeterli.
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara tesekkürler herkese hayırlı sürüşler.