Sizede hayırlı olsun hocamGolfTutkunu dedi:@golfaşkı hayırlı olsun aracınız, kazasız-belasız, kullanmak nasip olsun.
Yarın, ben de beyaz meleğime kavuşacağım inşallah. @erkanz hoca iyi denk gelmiş. Kapı açılma detayını söylemeseydiniz trendline golf 6 da bile var diyecektim ki, sonraki mesajınızda detayı açıklamışsınız.
Neyse ki ; fark etmem üzere @yusuf hoca bana çok yakın, hatta @negative ben de Bahçelievler deyim ve işyerim de Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi. İstanbul buluşmasını kaçırmışım ama biz de aramızda küçük bir buluşma yaparsak memnun olurum . Yakın olan herkes de gelebilir.
Yarın inşallah Beyaz meleğime kavuşunca fotoğrafları paylaşırım.
C5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim dediğim özellik vag com konusundaki http://www.golftutkusu.com/vag-kablosu-ile-aktive-edilebilen-ozellikler/13-camlar-acilirken-kapi-acilinca-acilmasinin-durmasini-engellemek/msg18145/#msg18145 Bu işlemdirGolfTutkunu dedi:@golfaşkı hayırlı olsun aracınız, kazasız-belasız, kullanmak nasip olsun.
Yarın, ben de beyaz meleğime kavuşacağım inşallah. @erkanz hoca iyi denk gelmiş. Kapı açılma detayını söylemeseydiniz trendline golf 6 da bile var diyecektim ki, sonraki mesajınızda detayı açıklamışsınız.
Neyse ki ; fark etmem üzere @yusuf hoca bana çok yakın, hatta @negative ben de Bahçelievler deyim ve işyerim de Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi. İstanbul buluşmasını kaçırmışım ama biz de aramızda küçük bir buluşma yaparsak memnun olurum . Yakın olan herkes de gelebilir.
Yarın inşallah Beyaz meleğime kavuşunca fotoğrafları paylaşırım.
Hocam tapatalk ve bizim sistemimiz arasındaki bir uyuşmazlık. Zamanla önüne geçeceğizGolfTutkunu dedi:Yukardaki mesajımda "mention" lar aktif olmamış. Tapatalk da yapılamıyor mu? Admin dostlarımız yardımcı olursa memnun olurum.