-Arkadaslr ben Agustos-Eylul gibi tanitilmasini bekliyorim makyajli golfun.2018 sonlari falan cook uzun bir sure,2012 yilindan beri(4yil)piyasada olan bir arabayi o kadar tutmazlar
-A3 ile ayni zamanda cikti Golf ve A3'un makyajlisi tanitildi 2 hafta once falan.Golfunde eli kulagindadir diyorum ben.
-Golf hicbir zaman makyajlanmadi demek yanlis,Golf6; golf5in agir makyajlisidir zaten(ayni sasi-ayni elektrik aksami-ayni yuruyen...vs)
-Fakat ayni sasi,ayni yuruyen teoride ama hepsinde guncellestirmeler ve iyilestirmelee vardi.Makyajli Golf7dede bunlar olucaktir.
-Sure zarfina gelirsektr Mesela golf6 2009-2012 sadece 3 yil satista kaldi,Golf7 4. Yilinda ve artik makyaja cidden ihtiyaci var.Makyajdan 3 yil sonrada kasa degistirir diye dusunuyorum
-Hatta size soyle bir animi anlatiyim,2012 Eylul Golf6 aracimi alicam,ben arabayi doldurdum highline+esp manuel falan(siparis onaylanmadi red geldi),Geri zekali saticim abi iste doldurduk ya ozel uretim falan ondan red geldi...vs ayagi yapti.Ortalikta bir golf yenilenicek lafi vardi ama kimse beklemiyordu.Bende Eylulde Comfortline ellerinde olan araci aldim.Pat Aralikta golf7 gelmeye basladi
Su andada bakiyorumda cogu arkadasin siparislerinin onaylanmasi falan cok agir suruyor sebep makyaja gecis asamasi bence...
-Makyajida caddy-jettada oldugu gibi dusunebilirsiniz disaridan.On-Arka tampon,fargrubu degisecektir.Iceridede ufak tefek farkliliklar,direksiyon kesin degisir bence...
-Onun disinda yeni motorlar,yeni opsiyonlar...vs gelicektir.Ben bile 3 yildir kullaniyorum,ilk geldiginde alanlar 4 yili gecti.Siradanlasmaya basladi artik bir Yenilik lazim
-Makyaj gelirse zaten Ocagin ilk iki haftasi gelicek sekilde ayarlayacagim siparisi vericem oylece
Ekleme:Rline efsanesi olan falan birsey degil golfun makyaj yemesi.2013 yilinda bile opsiyon listesinde olmayan opsiyonlari alabiliyordunuz Opsiyon listesinde olmamasina ragmen.Hersey uc haneli opsiyon kodunda bitiyor.Tek kapi golf olanda var,opsiyonda olmamasina ragmen yillar once dynaudio ekletrnde var.3 haneli r line opsiyonunu ekleseniz oyle gelirdi araciniz...Zaten sacma yurt disinda yillardir r line var,onlara makyaji nasil yapcaklar?R line degil onlardada R tampon verceklermis