araç full donanım gibi. passat'taki gibi rezistansız ısıtmalı ön cam mevcut. uzun far asistanı ve şerit takip kamerasının yeri biraz daha yukarıda gibi geldi.

araç full donanım gibi. passat'taki gibi rezistansız ısıtmalı ön cam mevcut. uzun far asistanı ve şerit takip kamerasının yeri biraz daha yukarıda gibi geldi.
passat'taki rezistansız ısıtmalı ön cam, şuan üretilen golf'lerde de opsiyonel olarak zaten mevcut..

Heated (without wires) and infrared-reflecting windshield

opsiyonel donanım kodu: PKS

Erste-Bilder-und-Infos-zum-Golf-7-Facelift-1200x800-c14a89017a50e1b2.jpg

Das-aendert-sich-beim-Golf-7-1200x800-5e5185010d907de5.jpg

Das-aendert-sich-beim-Golf-7-1200x800-66bec7742f569bd9.jpg

Das-aendert-sich-beim-Golf-7-1200x800-f25b1ea9fc9ef1f2.jpg

Novo%2BGolf%2B2017%2B-%2BPainel%2BVirtual%2BCockpit%2B%25281%2529.jpg

volkswagen-golf-r-wagon-facelift-spy-10-rear.jpg

vw-golf-r-facelift-002.jpg

vw_golf_r_facelift_001.jpg

vw_golf_r_facelift_014.jpg

Bu Görseler gerçek gibi duruyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben beğenmedim desem umarım ayıp etmiş olmam :) Dışta far tasarımı ve tampon dışında bir değişiklik göremedim., içeride ise ipad tarzı büyük bir teyip ve hayalet ekran "active info display" bunun dışında bir de ön konsolda piano black'ten vazgeçip uranüs grimsi bir renk tercih etmişler ben pek yakıştıramadım :( Ön farlarda led farların tasarımı bilemiyorum fakat yeni tiguan'da da beğenmemiştim., benim düşüncem bu high led far dedikleri olay sadece passat'a yakışıyor.. Bence bi-xenon'lar arabayı daha sinirli/hırçın gösteriyordu., yeni farlar da aracın bu sinirli bakışlarını isteksiz tebessüm eder misali yumuşama olmuş.. ve son olarak ön tampon tasarımını beğendim güzel durmuş fakat tamponun alt eteği ve özellikle ızgaradaki "kare tasarımı" iyi olmamış vw logosu ile uyumsuz geldi bana., Açıkçası araç bu şekilde gelirse ben bu araca facelift değilde "light surface" yada "superficial" Mk7 derim.. Bu zamana kadar ki nette dolaşan tahmini ve photoshop resimlerden hiç bir farkı yok gibi geldi bana.. İşallah tasarımcılar son dokunuşları yaparken ufak dokunuşlarla biraz bazı şeyleri gözden geçirirler diye ümit ediyorum..

Arkadaşlar VWTürkiye paylaşımı sizin tahminleriniz nedir. Bence yeni jetta geliyor.

IMG_2518.PNG

MK 8 gelmesin bir sure mumkunse arabayi daha yeni aldik :) ikinci eli duser zarar ederiz, zaten bunu ikna etmesi 2 sene sürdü (Punto'nun nesi varmīş mis gibi bizim arabamız işte vs.) onu hiç ikna edemem :)

Bana kalırsa makyajlı Golf geliyor.

Daha önceki örneklere dayanarak

İkinci elde diğerlerinin değerinin düşeceğini sanmam

aracımı alırken bayideki satış temsilcisi jetta'nın kasa değişikliğine gideceğini söylemişti. ben jetta olacağı düşüncesindeyim o yüzden..

Gorsele göre konusursak arkasi devam eden sedan bir araca benziyor ve camlarin etrafındaki fitiller metalik degil . Belki scirocco veya jettadir. Ayrica hatun cok degisik bakiyor [emoji4]

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar Passat CC geliyor, Aralik gibi TR de olacagini soyledi ST arkadas.

Capture.JPG

Geri
Üst Alt