Bu olmasın ya. O arka stoplara hastayım ben, ince ince.
Fotoğraftaki araç birebir gerçek olursa, harikulade olmuş.Arkadaslar Passat CC geliyor, Aralik gibi TR de olacagini soyledi ST arkadas.
Ekli dosyayı görüntüle 6392
18-27 kasım da tanıtacaklar fuarda.@ansolak 19:59
Volkswagen
Merhaba , Volkswagen Golf modelimize olan ilginiz için teşekkür ederiz. Golf modelimiz için 2017 yılı içerisinde herhangi bir değişiklik planlanmamaktadır.
Bana bugün de böyle cevap verdiler
Satış politikaları nedeniyle bu soruya dürüst cevap vereceklerini sanmıyorum. Şayet evet derlerse alacak olan herkes makyajlı kasayı bekleyecek, mevcut araçların satışı düşecek vs. Bir de ST arkadaşların yorumları var. Gerçi hepsi yeterli bilgiye sahip olmadan konuşuyorlar. Makyajlı kasa ile ilgili değil de mesela geçen hafta eşime Polo aldık, polo alırken Ekim-Kasım aylarında Polo'da kampanya olur mu diye sormuştuk; "Golf'te olur sadece,elde çok golf var. Polo'da kampanya olmaz" dedi. Aradan 2-3 gün sonra abime Golf almak için gittik, aynı soruya "Polo'da olur sadece,elde çok Polo var. Golf'te kampanya olmaz" dedi Yani toparlayacak olursam nasıl işlerine gelirse o şekilde cevap veriyorlar.@ansolak
19:59
Volkswagen
Merhaba , Volkswagen Golf modelimize olan ilginiz için teşekkür ederiz. Golf modelimiz için 2017 yılı içerisinde herhangi bir değişiklik planlanmamaktadır.
Bana bugün de böyle cevap verdiler
Volkswagen donanimlari değiştirmiş mi nedir. Test aracindaki Ic mekan comfortline daki siyah piano black kaplama değil suanda midlineplus ta sunulan kaplama gorunuyor. Ayrica el freni var elektronik el freni ve autohold goremedim. Diesel skandalindan sonra donanımi kisiyorlar mi nedir.2017 model 1.0 tsi incelemeleri yayınlanmış.