1.5 motorlar için sanki hiç gelmeyecek gibi bahsetmiş.

Geliş tarihi bellimi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kötü haber. Makyajlı kasada Ergoactive koltuklar artık kumaş. Makyajsız Golf'te 2/3'ü gerçek deri olan ergoactive koltuklar 300 euro gibi komik bir ücretti. 2000 Euro'luk tam deri koltuğun yanında bedavaydı. Bunu ortadan kaldırmışlar.

Diğer kötü haber. Kurşun gri ve pasifik mavi artık yok. Pasifik mavinin yerine gelen atlantik maviyi pek beğenmedim.

@silvershadow Detaylı anlatım için teşekkür ederim.  Açıkçası benim en çok merak ettiğim şey, yeni difüzör ve stoplar 2015 Golf'e uyar mı? :)) Çünkü ben yakın zamanda led stop ve gti difuzör planlıyordum. Uyma olasılığı bile beni çok mutlu eder, böylelikle biraz daha bekleyebilirim.

@silvershadow Detaylı anlatım için teşekkür ederim.  Açıkçası benim en çok merak ettiğim şey, yeni difüzör ve stoplar 2015 Golf'e uyar mı? :)) Çünkü ben yakın zamanda led stop ve gti difuzör planlıyordum. Uyma olasılığı bile beni çok mutlu eder, böylelikle biraz daha bekleyebilirim.
Difüzör uymayabilir ama stop uyacaktır hocam.

Değerli Hocam 

Stoplar form olarak bire bir aynı dolayısıyla araçlar stoklara girdiği andan itibaren yedek parça olarak satın almak da mümkün olabilecektir.

Ilk olarak difüzörün ayrı olarak satılabilecegini sana çünkü yekpare gibi duruyor.

İkincisi  Tampon tamamen değiştiği için difüzörlerin uyacağını da sanmam. 

Ancak tampon tamamen değiştirilebilir yedek parça stoklarına girince.

Güncel bir bilgi alan var mı? Bana Ağustos ayı mantıklı gelmiyor Ağustos ayına kadar insanlara 2016 model mi satacaklar?

Geri
Üst Alt