Makyajla gelmeyecek o motorlar belli oldu gibi. 1.0 gelir gelirse.1.5 motorlar için sanki hiç gelmeyecek gibi bahsetmiş.
Çok o kadar beklemezler...Çok fazla bir zaman değil mi arkadaşlar [emoji4] Golf 8 2020 de diyorlar./monthly_2016_10/57ffd25b35efa_EkranAlnts.JPG.2516f37c8284b17555aa7c1f0d3a3a71.JPG
Resmi açıklama gelmedi ama iki ayrı kaynağın bilgilerini alt alta ekleyince: evetMakyajlı Golf 7'de DSG yenileniyo mu![]()
Difüzör uymayabilir ama stop uyacaktır hocam.@silvershadow Detaylı anlatım için teşekkür ederim. Açıkçası benim en çok merak ettiğim şey, yeni difüzör ve stoplar 2015 Golf'e uyar mı?) Çünkü ben yakın zamanda led stop ve gti difuzör planlıyordum. Uyma olasılığı bile beni çok mutlu eder, böylelikle biraz daha bekleyebilirim.
Değerli Hocam@silvershadow Detaylı anlatım için teşekkür ederim. Açıkçası benim en çok merak ettiğim şey, yeni difüzör ve stoplar 2015 Golf'e uyar mı?) Çünkü ben yakın zamanda led stop ve gti difuzör planlıyordum. Uyma olasılığı bile beni çok mutlu eder, böylelikle biraz daha bekleyebilirim.