Makyajla gelmeyecek o motorlar belli oldu gibi. 1.0 gelir gelirse.1.5 motorlar için sanki hiç gelmeyecek gibi bahsetmiş.
Çok o kadar beklemezler...Çok fazla bir zaman değil mi arkadaşlar [emoji4] Golf 8 2020 de diyorlar./monthly_2016_10/57ffd25b35efa_EkranAlnts.JPG.2516f37c8284b17555aa7c1f0d3a3a71.JPG
Resmi açıklama gelmedi ama iki ayrı kaynağın bilgilerini alt alta ekleyince: evetMakyajlı Golf 7'de DSG yenileniyo mu
Difüzör uymayabilir ama stop uyacaktır hocam.@silvershadow Detaylı anlatım için teşekkür ederim. Açıkçası benim en çok merak ettiğim şey, yeni difüzör ve stoplar 2015 Golf'e uyar mı? ) Çünkü ben yakın zamanda led stop ve gti difuzör planlıyordum. Uyma olasılığı bile beni çok mutlu eder, böylelikle biraz daha bekleyebilirim.
Değerli Hocam@silvershadow Detaylı anlatım için teşekkür ederim. Açıkçası benim en çok merak ettiğim şey, yeni difüzör ve stoplar 2015 Golf'e uyar mı? ) Çünkü ben yakın zamanda led stop ve gti difuzör planlıyordum. Uyma olasılığı bile beni çok mutlu eder, böylelikle biraz daha bekleyebilirim.