Ya aslında durum şu; ben 2013'te Golf 7 aldım ve yurt dışına çıkmam gerektiği için 9910 km deyken sattım 2016 Mart ayı içinde... Dönüşte nasıl olsa Golf 8 çıkıcak ümidiyle moralimi de çok bozmadım ama iş öyle sarpa sardı ki şu an emin olun karar veremiyorum. Aslında bi yandan bu belirsizliğe sitem edip başka araçlara da yönelmek geliyo içimden (tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali) BMW 1 ya da Merco C düşünüyorum ama gelin görün ki şu an iş yerimde şirket aracı olarak 7 TDI DSG kullanıyorum, yani aklımdan çıkaramıyorum Golf'ü... Temmuz 2017 gibi dönmeyi planlıyorum ancak tam da berlirsizliğin olduğu bir dönemde araç almak zorunda kalırsam yanlış karar vermekten de korkuyorum. Makyajlı 7 gelir mi yoksa 6 ay beklemek zorunda kalır mıyım arabasız ne yaparım, kızıp saçma sapan bir karar verir miyim, yoksa 2 sene sonra Golf 8 gelirse pişman mı olurm vsvsvsvs..
O yüzden 1.2 DSG bir Polo ile idare edip aklı selim karar vermeye çalışayım ve Golf 8 i beklerim diyorum (ki konu araba olunca aklım selim hareket edemiyorum aslında :O) Sizin yaşadıklarınız benimkine nazaran daha dalgalı inişli çıkışlı olmuş ama benzer bi süreci yaşamışız.. Bakalım, Temmuz 2017 gibi makyajlı Golf 7 için en azından sipariş verebilirsem araç gelene kadar beklemeye razıyım (zira ilk Golf7 mi 4 ay beklemiştim.. ), ama belirsizlik ortamında arabasız kalmak da istemiyorum.. :/