Opsiyonsuz paketler Mart, Nisan gibi gelir.

Golf 7 nin ne zaman geleceği belli olmadığı için makyajlı Golf 7 yerine bi tane Polo alıp Golf 8 gelene kadar idare etmeyi düşünüyorum.. :/

Ne diyosunuz bu işe (?) :/:/

Golf 7 nin ne zaman geleceği belli olmadığı için makyajlı Golf 7 yerine bi tane Polo alıp Golf 8 gelene kadar idare etmeyi düşünüyorum.. :/

Hocam tam adami benim bu isin :)  lutfen benim hikayemi okuyun kendinizden parcalar bulacaksiniz bence :)

2 senedir makyaj gelicek diyorlar, ilk seferinde beyaz renkte dolu dolu siparis verdigim beyaz golfum geldi sirf makyaj veya kasa degisikligi gelicek diye almayip polo aldim, ardindan gelmedi ve seneye kaldi dediler, sonra bebek haberi aldim cocuk olunca sigmayiz napalim artik deyip tekrar golf siparisi verdim ve kendimi tatmin etmek icin nerdeyse butun opsiyonlari ekletip 25k da kapora verdimki caymiyim, sonra bu makyaj haberleri tekrar yogunlasti ve agustosta gelicek denmeye baslandi ve benim sipariste agustosta gelicekti, tam iptal ediyim makyajliyi aliyim derken hoop seneye kaldiiii dediler :)  bu esnada yeni tiguan boy gosterdiki cocuk olucak fln bize daha uygun bir arac gibi geldi ve yeni kasa oldugu icin daha cekiciligi oldu ve opsiyonlardan dolayi fiyatlarida nerdeyse ayniydi benim siparisimle, dolayisiyla esimde daha cok sevinir diye yeni tiguan aldim 4 ay evvel. Bu 4 ayda hala aklimda golf varken samimi bir st yi aradim ve dediki makyajli golfler hazirana kaldi marttada gelmicekmis. Tum şalterlerimi kapatip tiguani satip bayilerden buldugum en dolu golfu aldim. Ve en merak ettiginiz sorunun cevabini veriyorum (bence tabi) GOLF mukemmel bir arac ve cok sacma ama cook sacma gelsede hastalik  s=s15 :(' simdi okadar huzur buldumki size anlatamam :)  bana sorarsaniz bayilere bakin veya 4448924 nolu vw hattini arayin direk opsiyonlanmis araclari bile soluolar size, ordan guzel bir arac bulun kendi keyfinize gore ve dusunmeden alin derimki suanda cok guzel indirimlerde yapiolarken.(%10 civari direk). Umarim duygulariniza birazcik tercuman olabilmisimdir ve yardimci olabilmisimdir. Diger yandan(maddi acidan yani) golf zaten deger kaybetmeyen bir arac cok icinizde kalirsada satip makyajliyi alirsiniz belkide, ancak asla polo veya baska bir araca yonelmeyin aklinizda golf varken uzulur ve zarar edersiniz.

saygilar  s=bigstar

Ya aslında durum şu; ben 2013'te Golf 7 aldım ve yurt dışına çıkmam gerektiği için 9910 km deyken sattım 2016 Mart ayı içinde... Dönüşte nasıl  olsa Golf 8 çıkıcak ümidiyle moralimi de çok bozmadım ama iş öyle sarpa sardı ki şu an emin olun karar veremiyorum. Aslında bi yandan bu belirsizliğe sitem edip başka araçlara da yönelmek geliyo içimden (tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali) BMW 1 ya da Merco C düşünüyorum ama gelin görün ki şu an iş yerimde şirket aracı olarak 7 TDI DSG kullanıyorum, yani aklımdan çıkaramıyorum Golf'ü... Temmuz 2017 gibi dönmeyi planlıyorum ancak tam da berlirsizliğin olduğu bir dönemde araç almak zorunda kalırsam yanlış karar vermekten de korkuyorum. Makyajlı 7 gelir mi yoksa 6 ay beklemek zorunda kalır mıyım arabasız ne yaparım, kızıp saçma sapan bir karar verir miyim, yoksa 2 sene sonra Golf 8 gelirse pişman mı olurm vsvsvsvs..

O yüzden 1.2 DSG bir Polo ile idare edip aklı selim karar vermeye çalışayım ve Golf 8 i beklerim diyorum (ki konu araba olunca aklım selim hareket edemiyorum aslında :O) Sizin yaşadıklarınız benimkine nazaran daha dalgalı inişli çıkışlı olmuş ama benzer bi süreci yaşamışız.. Bakalım, Temmuz 2017 gibi makyajlı Golf 7 için en azından sipariş verebilirsem araç gelene kadar beklemeye razıyım (zira ilk Golf7 mi 4 ay beklemiştim.. ), ama belirsizlik ortamında arabasız kalmak da istemiyorum.. :/

Vazgeçtim Polo'dan :/ Öyle de böyle de 7 alıcam.

@Golf835 Benim sahsi fikrim, makyajli Golf 7, kendisini aratacak, beklemeye degecek bir model degil. Golf 7 hic bir zaman uzmez. Herkese iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Golf 8 2020 de Hocam

Mutluluk ertelemeye gelmez.

Alın geçin makyajlı kasa derim.

İlk çıkan kasanın lansman fiyatları sona erdiğinde 3 ay içerisinde 10 bin daha ekler fiyatına.  Yani ilk çıkan kasayı alan avantajlı çıkar her daim

Golf Bekletmeyi seviyor.... Seven de Bekliyor yada beklerken bir Golf daha alıp onunla bekliyor :)  

Kesinlikle evet bi an gaflet dalalet ve hıyanet içinde bulundum ve şeytana uydum :D  Polo alıp yanımdan geçen Golf lere bakamam :S

Umarım Temmuz/Ağustos 2017 gibi yeni 7 siparişlerini alırlar en azından.. Mart/Nisan 2017 gibi yeni 7'nin geleceği yokk (!!) 

İlk Golf 7 mi beklerken (4 ay beklediğimi söylemiştim :D) İrem Derici'den Sevgi Olsun Taştan Olsun'u dinlerdim -zira o sıra popülerdi- ( "yar benim olmasa da yar bana bakmasa da heyecan duymayı seviyor bu gönlüm bir sonuç almasa da" diyo şarkıda, ki teslim almaya gittiğimde aracımı ST tanıtım yaparken radyoyu açtığında bu şarkı çalıyodu :D:D) şimdi de 2. Golf'ün hayalini kurduğum şu günlerde Livaneli'den Sevda Değil'i dinliyorum :)  Eğil Salkım Eğil Söğüt Bu Benimki Sevda Değil :)

Mart sonu makyajlilar TR de olcak ben size soyleyim tahminim o yonde :)  4 haftaya banttan inmeye baslar :)

Keşke, ben de Temmuz gibi dönmüş olsam, hatta dönmeden sipariş versem, dönünce binsem :O

Opsiyonsuz paket ne demek? 18" jant, sunroof vs. ekletemez miyiz demek? 

Hmmm, 1.4 TSI DSG Highline ver bitane dioruz onlar da al buyur diolar, parasını verip çıkıyoruz, böyle yani :/

Geri
Üst Alt