2017 Volkswagen Golf 1.5 TSI EVO Test

http://www.autocar.co.uk/car-review/volkswagen/first-drives/2017-volkswagen-golf-15-tsi-evo-review

golf_1.5_tsi_006.jpg

golf_1.5_tsi_015.jpg

golf_1.5_tsi_032.jpg

golf_1.5_tsi_059.jpg

golf_1.5_tsi_061.jpg

golf_1.5_tsi_060.jpg

golf_1.5_tsi_045.jpg

golf_1.5_tsi_047.jpg

golf_1.5_tsi_062.jpg

golf_1.5_tsi_064.jpg

Merak ettiğim makyajlı Golfün led stopları bizim makyajsız modellere de uygulanabilecek mi ? Harika görünüyor sinyaller zaten başlı başına bir sanat eseri

Bende yeni halojen farları beğendim. Şu anki highlinedaki farın merceği çıkarılmış gibi olmuş.

Benim de ilk günden beri aklımda bir değişim vardı aslında... Direksiyon...

Neden bir değişim olmadı halen merak ediyorum. Özellikle Makyajlı Golf den bunu bekliyordum ...

Belki de Golf 8 mk yı bekliyorlardır.

Passat için ise bu direksiyon çok basit ve zayıf duruyor bence :)  

Fotoğrafta geçen multimedia opsiyonel.Eski ekran makyajlı olan standard ekrandan daha güzel . Tam olarak neresi makyaj neredeyse hiç anlaşılmıyor.  Arka led lambasıni da beğenmedim fazla. Golf 8 mini tiguan olursa çok güzel olur :)

En büyük yenilik, 1.5 130 bg motorda değişken türbin geometrili turbo olması gözüküyor. 

hocam merak edilen en büyük konulardan biri de motor seçenekleri ve bağımsız süspansiyon tüm modellerde olacak mı ?

arkadaşlar herkese merhaba herkese bende daha golf almadan aranıza katılma şartlarını sağladım ve buradayım.

bana bir bilen yardım etsin diycem ama zaten ne deseniz bilgi olacak bana.

bir çok bayiden bilgi aldım Golf 1.6 TDI BMT 110 PS DSG Highline için, pasifik mavisi ve tungsten grisi birkaç bayide var ve güzel fiyatlar veriyorlar. kendimi tutmaya devam edip beklemek mi yoksa direkt almak mı?

birde pek bilgim olmadığından sorayım dedim ekstra donanım olarak konulmasını istediğimiz her şey 2016 modellere de eklenebiliyor mu yoksa bayinin elinde ne varsa o mu?

@wusiv hoşgeldiniz sayın hocam araç alma işleri öncelikli olarak ekonomi belirlemeyle başlar.verilen güzel fiyatları değerlendirebilirsiniz.dediğiniz araç 115-120 arasında birde yeni gelecek olan kasayı bekleyip daha fazla bir fiyatla da karşılaşabilirsiniz 125 ve üzeri . şans biraz da makyajlı kasanın ne olacağı muallak beklemedeyiz hepimiz.bekleyip pişman olmakta var beklemeyip pişman olmakta var  :'(  hangi kararı verirseniz diğeri hep aklınızda kalacağından ekonomi ve ihtiyaçlar öne çıkıyor.

@arfkync hocam teşekkürler cewap için.  işte dediğiniz gibi bi durum söz konusu şimdi bayilerde bi iki araba buldum  ve fiyat konusunda da ekstra donanım yokmuş gibi dediğiniz fiyat üzerinden hesaplama yapıyorlar ve insanın içi gidiyor. söyle bi araba buldum ve adam bana bunu kaçırma dedi siz daha iyi biliyosunuz diye size sorayım bunu hemen alsam mı acaba çok makul geldi de bana?

Golf 1.6 TDI BMT 110 PS DSG Highline pasifik mavisi, U-Led farlar, geri görüş kamerası, sunroof = 118.000₺ bu fiyatta saydığım donanımlar fiyata dahil değil dedi ama sana bu fiyattan verebilirim istersen dedi???

yorumun nedir acaba

@arfkync hocam teşekkürler cewap için.  işte dediğiniz gibi bi durum söz konusu şimdi bayilerde bi iki araba buldum  ve fiyat konusunda da ekstra donanım yokmuş gibi dediğiniz fiyat üzerinden hesaplama yapıyorlar ve insanın içi gidiyor. söyle bi araba buldum ve adam bana bunu kaçırma dedi siz daha iyi biliyosunuz diye size sorayım bunu hemen alsam mı acaba çok makul geldi de bana?
Golf 1.6 TDI BMT 110 PS DSG Highline pasifik mavisi, U-Led farlar, geri görüş kamerası, sunroof = 118.000₺ bu fiyatta saydığım donanımlar fiyata dahil değil dedi ama sana bu fiyattan verebilirim istersen dedi???
yorumun nedir acaba

Birkaç ay öncesini düşününce bu fiyatlar çok geliyor insana. Opsiyonlar çok yerinde. 5 yıl binerseniz gözünüz kapalı alın.

yorumun nedir acaba
Sayın hocam 3 ay önce için fazla bir fiyat lakin şimdi için ise çook uygun duruyor.yani yeni kasa gelirse aynı fiyata verirllerse donanımlarla en az  130 olur yüzde 3-5 indirim olur.vs vs bende de aynı araç var 2016 1 ayda 91 almıştım şimdi s.a desem 110 dan aşağı demezler golf güzeldir dsg-tdi de iyidir lakin tek eksiği arkada bağımsız süsp. Olmamasıdır. Ama makyajlı kasayı bilemeyiz.görmeden

@wusivhocam hayirlisi biraz daha sorun bence birde hjant opsiyonu olursa durban gibi mesela  :000043-medium:  cok daha guzel olur veya ergo koltuk. Bunlarda cok iyi opsiyonlar ozellikle kamera app connect icin onemli ancak cok arac var ellerinde anladigim kadariyla ve daha uygun fiyatta alabilirsiniz

Geri
Üst Alt