Beklenen video geldi. Bu ilk sürüş incelemesi And Mehmet'in OTOPARK'taki büyük ihtimalle son videosu olduğu için benim için daha da önemli.11 dakika önce, arfkync yazdı:
bir de bu yorumdan bakın isetedim.
Hocam bence tarafsız nadir insanlardan. And'ın Diğer videolarını izlediyseniz diğer araçları da fazla gömüyor.Sırf bu yüzden bile firmalardan araç almakta zorlanıyorlardı. İsim vermeyeyim ama diğerleri gibi çok eleştirirsek araç bulamayız gibi bir endişeleri yok. İsmi öne çıkan diğer 2 inceleyen arkadaşları da otopark'ı da sıkı takip eden biri olarak söylüyorum bunları. Diğer arkadaşlar biraz pollyannacı yaklaşıyorlar. Onlara Toros'ta versen hep olumlu taraflarından bahsediyorlar mesela Toros'un yedek parçası ucuz. Bu araç tam köyde kullanmalık gibi sözler sarfederler. Ben bu yüzden 3ünü de takip edip otopark'ın olumsuz eleştirileri ile diğer ikisinin olumlu eleştirilerini harmanlarım. Sonra bayiye gidip kısa süre de olsa 15 dk test sürüşü yapıp o araç hakkında fikir edinirim.Otopark golfe biraz önyargılı davranıyor gibi geldi bana.Konfor olarak hakkını vermemiş yorumlarda gibi.Önceki golf testlerinde de iç mekan kalitesi ve dsg dışında pek olumlu şeyler söylememişlerdi.
Golf zaten allrounder bir araçtır. Yani ,çoğu disiplinde en iyisi değil kendi segmentinde.Otopark golfe biraz önyargılı davranıyor gibi geldi bana.Konfor olarak hakkını vermemiş yorumlarda gibi.Önceki golf testlerinde de iç mekan kalitesi ve dsg dışında pek olumlu şeyler söylememişlerdi.
Hocam bu adamlar lansmanlara seçilirken youtube'daki abone sayılarına göre veya like sayılarına göre seçilmiyorlar. Bu adamların en az 7-8 yıllık tabiri caizse otomobilci. Bu adamlar benim çocukluğumda aldığım otomobil dergilerinin kimi editörü kimi köşe sahibi kimi o dergilerin mutfağında yetişip, youtube furyasını, internetin gücünü zamanında sezip işe koyulan adamlardır. Bu adamlardan daha bilgili tam anlamıyla otoriteler mevcut lakin sanırım yaşları hasebiyle internet çağına ayak uyduramayıp dergi çağında kalmışlardır. Dergi çağını görmeyen genç kesim ise bu lansmanlara sadece 3-5 kişi çağırıldığını zannediyor. Halbuki ülkemizden birçok adam katılıyor (yaklaşık 15-20 kişi), incelemelerini dergilerinde yayınlıyorlar ve bu adamlar her ne olursa oldun bence çooook şanslılar.Değerli Dostlarım
Ben videonun ve yorumlardan ziyade şuna takıldım ve gıpta ettim.
Bu adamlar nasıl lansmana katıldı?
Bu adamlar buraya nasıl gitti?
Bu adamlar buraya nasıl gitmeyi başardı?
Bu adamlar buraya gitmeyi başarmak için ne yaptı?
.....?
-Benim youtube kanalımın 529 abonesi var.Değerli Dostlarım
Ben videonun ve yorumlardan ziyade şuna takıldım ve gıpta ettim.
Bu adamlar nasıl lansmana katıldı?
Bu adamlar buraya nasıl gitti?
Bu adamlar buraya nasıl gitmeyi başardı?
Bu adamlar buraya gitmeyi başarmak için ne yaptı?
.....?