@Negatiwe serdar hocam golf her zaman golf'dür yeni golf her zaman daha güzel bir golf'sür  :'(  lakin süslemesi güzel olmuş. aman aman değişiklikler yok yeni alacaklar için olabilir ama bizim gibi satıp da yenisini alalım düşüncesi pek mantıklı gelmedi gibi gibi nedeni ise hem pahalı olacaktır hemde tam net bilmemekle beraber tdi-ve tsi 1,0 litre olan da bağımsız süsp. olmayacak gibi... birde kablosuz şarj olayından bahsetmemişler hiç

11 dakika önce, arfkync yazdı:

bir de bu yorumdan bakın isetedim.   

Beklenen video geldi. Bu ilk sürüş incelemesi And Mehmet'in OTOPARK'taki büyük ihtimalle son videosu olduğu için benim için daha da önemli.

Daha önce And'ın incelemelerini izlememiş arkadaşlar için özetle bir kaç cümle sarfedeyim. Araçları websitesinde puanlandırıyor ve şu ana kadar en yüksek puan verdiği araç "Golf 7 1.6 TDI Highline" dır. Velhasıl fikirleri gerçekten önemli bir arkadaştır. 

And'ın sunumları orta halli bulurdum fakat, Bu testi akılda olan merak edilen bir çok noktaya ışık tutmuş ve elinden geldiğince detayları Aktarmış. 

Evet araç güzel duruyor beni al diye yine bağırıyor tabiki ama, Golf 7 kullanıcısının satıp bunu alması çok anlamlı olmayacaktır. :)

Otopark golfe biraz önyargılı davranıyor gibi geldi bana.Konfor olarak hakkını vermemiş yorumlarda gibi.Önceki golf testlerinde de iç mekan kalitesi ve dsg dışında pek olumlu şeyler söylememişlerdi.

Otopark golfe biraz önyargılı davranıyor gibi geldi bana.Konfor olarak hakkını vermemiş yorumlarda gibi.Önceki golf testlerinde de iç mekan kalitesi ve dsg dışında pek olumlu şeyler söylememişlerdi.
Hocam bence tarafsız nadir insanlardan. And'ın Diğer videolarını izlediyseniz diğer araçları da fazla gömüyor.Sırf bu yüzden bile firmalardan araç almakta zorlanıyorlardı. İsim vermeyeyim ama diğerleri gibi çok eleştirirsek araç bulamayız gibi bir endişeleri yok. İsmi öne çıkan diğer 2 inceleyen arkadaşları da otopark'ı da sıkı takip eden biri olarak söylüyorum bunları. Diğer arkadaşlar biraz pollyannacı yaklaşıyorlar. Onlara Toros'ta versen hep olumlu taraflarından bahsediyorlar mesela Toros'un yedek parçası ucuz. Bu araç tam köyde kullanmalık gibi sözler sarfederler. Ben bu yüzden 3ünü de takip edip otopark'ın olumsuz eleştirileri ile diğer ikisinin olumlu eleştirilerini harmanlarım. Sonra bayiye gidip kısa süre de olsa 15 dk test sürüşü yapıp o araç hakkında fikir edinirim.

@Matematikçi hocam kesinlikle tarafsızlığına katılıyorum.Fakat duygusal mı yaklaşıyorum bilemedim And beklediklerimi söylemedi hiç bir zaman Golf için.

Otomobil dünyam ve carviser kanallarına göre zaten her araç konforlu her araç güzel.Onların yorumları benim için pek bir şey ifade etmiyor artık.Sadece aracın icini dışını görmek icin takip eder oldum onları.

Golf zaten allrounder bir araçtır. Yani ,çoğu disiplinde en iyisi değil kendi segmentinde.
Fakat hepsinden biraz harmanlayabilen ve bir standart sunabilen tek tük araçtan biri.
Focus dedi galiba testin bir kısmında.@fcsrn [emoji3]

2017 modelin audi'ye benzer alman arabası ağırbaşlılığı yerine daha genç arabası gibi göründüğünü düşünüyorum. Yenilenmiş gibi değil de R görünümü verilmiş gibi duruyor. Örneğin A3'teki 2017 Face-lift bu anlamda daha başarılı ve eski arabaya yeniymiş gibi bir hava katmış.

İç donanımdaki büyük ekranın ve hayalet göstergelerin standard olacağını sanmıyorum, çünkü yeni tiguan'da halen 2016 kasadaki ekran kullanılıyor. En azından apple carplay standard olur sanırım.

Ben Kasım ayında golf aldıktan hemen sonra yenisinin tanıtımı yapılmıştı ve gördüğümde içim rahatladı :)  Zira aldığım 2016'nın görünümü daha klasik geliyor :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Değerli Dostlarım 

Ben videonun ve yorumlardan ziyade şuna takıldım ve gıpta ettim.

Bu adamlar nasıl lansmana katıldı?

Bu adamlar buraya nasıl gitti?

Bu adamlar buraya nasıl gitmeyi başardı?

Bu adamlar buraya gitmeyi başarmak için ne yaptı?

.....?

Değerli Dostlarım 

.....?
Hocam bu adamlar lansmanlara seçilirken youtube'daki abone sayılarına göre veya like sayılarına göre seçilmiyorlar. Bu adamların en az 7-8 yıllık tabiri caizse otomobilci. Bu adamlar benim çocukluğumda aldığım otomobil dergilerinin kimi editörü kimi köşe sahibi kimi o dergilerin mutfağında yetişip, youtube furyasını, internetin gücünü zamanında sezip işe koyulan adamlardır. Bu adamlardan daha bilgili tam anlamıyla otoriteler mevcut lakin sanırım yaşları hasebiyle internet çağına ayak uyduramayıp dergi çağında kalmışlardır. Dergi çağını görmeyen genç kesim ise bu lansmanlara sadece 3-5 kişi çağırıldığını zannediyor. Halbuki ülkemizden birçok adam katılıyor (yaklaşık 15-20 kişi), incelemelerini dergilerinde yayınlıyorlar ve bu adamlar her ne olursa oldun bence çooook şanslılar.

Yeni ErgoActive koltuk highline daki alcantara spor koltukla neredeyse birebir aynı., ErgoActive koltuğun orta kısmını highline passat taki gibi alcantara yapmışlar iyi de olmuş ama bu seferde koltuğun kenarlardaki deri yerleri ve kapılardaki deri yerleri kumaş yapmışlar s=o_O Ayrıca comfortline ve highline daki alcantara koltuklar artık alcantara ismi yerine mikrovlies artvelours olmuş., görsel olarak aynı olsalarda yılların alcantara kadife kumaşının adını bi anda mikrovlies artvelours yapmaları hani malzeme de kaliteyi düşürmüşler mi diye düşündüryor.,  "Sürüş esnasında" normal 6,5" media ekanda tuşlara basmakta zorlanırken, yeni tablet tipi full dokunmatik media da herhalde sniper cı yada usta bir dart oyuncusu olmak gerekiyor., Görebildiğim olumlu şeylerden bi tanesi Adaptif Cruise Control, Front Assist ve City Emergency Assist 'ın radarı artık tampon altı ızgara yerine vw logosunun iç kısmına konumlandırılmış., Yeni TSI EVO motor hakkında oldukça olumlu yorumlar yapılıyor... Bana bu araç alman arabası değilde bol teknolojik oyuncaklarla süslenmiş fransız arabalarını anımsatıyor., içime sinmeyen alman mühendisliğine aykırı pek çok şey var ., kısacası "ilk izlenim" olarak ben pek beğenmedim

Akıllardaki tüm sorulara cevap niteliğinde ultra detaylı video;

Değerli Dostlarım 

.....?
-Benim youtube kanalımın 529 abonesi var.

-Otopark.com'un 172.000 abonesi var.

-Reklam için benimi çağırırlar , yoksa otoparkımı :)  Adamlar reklam işine bakıyor işin , vakit olucakki kanala vakit ayırıp coşturucaksın abi ki değerin olsun :)

Makyajlı multimedya makyajsızlara olursa yeter sanırım.Ortada pek bir değişiklik yok 1.5 tsı harici gibi duruyor.

U ledler daha başarılı. 1.5 TSİ ilk etapta gelmeyecek falan dedi. O da gelmeyecekse bi ekran kalıyor, onun içinde değiştirmeye değmez.

Geri
Üst Alt