VW sitesinde opsiyonların neler olduğuna ve  fiyatlarına nasıl bakıyoruz, ben bulamıyorum (?)

Opsiyon listesini de anlayana aşk olsun :S

ST'ler müşteriyi oynatsınlar diye böyle hazırlanmış, neyin ne olduğu belli değil :)

Makyajlı Leon 1.6tdi 115ps olarak geliyor. Hazirandan sonra Golf  de bu güncelleme ile mi gelecek? Makjayli Audi a3 halen 110ps ama Audi a1 116ps. Tiguan 115ps. Bildiğim kadarıyla ayni 1.6tdi motor bunlar.

IMG_2972.PNG

Taze taze

r6ng3P.jpg

Pnm508.jpg

Valla daha fazla bekleyemedim, makyajlı A3'umu aldım keyfime baktım ama siteden ve sizlerden kopamadım. Yaşasın golf tutkusu :)

Valla daha fazla bekleyemedim, makyajlı A3'umu aldım keyfime baktım ama siteden ve sizlerden kopamadım. Yaşasın golf tutkusu :)
hocam kaca aldiniz? bende son anda a3 ten vazgecen biri olarak hala audi forumlarina bakiyorum:)

A3 den kapora verdiğim halde son anda vazgeçenlerden biri de benim. Hem de ÖTV ve euro depremi öncesinde herşey sütlimanken :)

A3 dizel otomatik designline advance ve prestige paketli (ledstop hariç full donanım) 111 bin fiyat almış ama kabul etmemiştim hey gidi günler hey :)  

@baris hocam 98.250'ye 1.0tsi SP aldım metalik renk ve anahtarsız giriş opsiyon olarak araçta vardı anlaşalı 10gün teslim alalı 1 hafta oldu...

Geri
Üst Alt