gokhan_ertastr
Üye
Maşallah
Maşallah
katiliyorumistedikleri kadar 300 yazsınlar bence artık eskisi kadar kolay araç satışı gerçekleşmeyecek. deniz bitti kara göründü.
Galericilere araçları toptan ucuza vermekten sıkılıp artık "sıkıysa bu fiyattan alıp satın" moduna girmişler. İyi yedirdiler galericilere paraları. Şimdi kendileri tok satıcı oldu sanırım.Listeye bakmadım lakin dün doğuş oto bursa'dan arandım A3 1.5 sport için 330.000 TL fiyat verdiler aracın bayide olduğunu ve alıp almayacağımı sordular, bayramdan önce 281.000 demiştiniz ne oldu da fiyat yukseldi diye sorduğumda; yeni gelen araçların kurdan dolayı fiyatının bu şekilde olduğunu söylediler, ben nazikçe teşekkür edip kapattım telefonu.
Araç bayiye gelmiş ve hala satılmamışsa sanırım sadece bana değil herkese pahalı gelmiş olmalı, dileyen bursa doğuştan gidip alabilir.
Zaten resmiyette (dod) 2. el işi yapan bir Tr vw distrübütörünün , vatandaşa / galericiye/ alsatçıya araç satma mantığını anlamak güç ??bGalericilere araçları toptan ucuza vermekten sıkılıp artık "sıkıysa bu fiyattan alıp satın" moduna girmişler. İyi yedirdiler galericilere paraları. Şimdi kendileri tok satıcı oldu sanırım.