gokhan_ertastr
Üye
Bizim midline pluslar iyice ezildi artık
Cam tavan fiyat farkı 17.200 TLSan-ruf haraçlar dahil 25 bini devirdimi ??
Al-satçılar Makatıyla gülüyodur bu muhabbetlere ?
Ben de alsatcı olsam çaktırmadan burda isyan edip , 24 saat halay cekiyordum (şükrederek yaradana ve ülkeye)
YuhCam tavan fiyat farkı 17.200 TL
Kaynak Doğuş oto st
cam tavan net fiyatı = 8140tl -- netfiyat * 1,8 * 1,18 = 17289tl eder.Cam tavan fiyat farkı 17.200 TL
Kaynak Doğuş oto st
+1903cam tavan net fiyatı = 8140tl -- netfiyat * 1,8 * 1,18 = 17289tl eder.
metalik boya net fiyatı = 2040tl -- netfiyat * 1,8 * 1,18 = 4332tl eder.
30 yaşındayım çocukluğum babamla oto pazarlarında geçti.Oto servisimiz vardı haftasonları da pazara gider alırdık satardık ama üzerine bişeyler eklerdik ya sağını solunu toplardık ya boyatırdık ya kusurlarını düzeltirdik bi emek verirdik.Şimdi adam sabah alıyor daha noterden çıkıp öğleden sonra 20 fazlasına ilan açıyor.Tabiki kimse aldığının altına verecek yada piyasa alıp başını gitmişken daha ucuza satacak hali yok.Ozamanda sattığı malı yerine koyamazsın.Ama yalanda dolanla insanları kandırarak değil neyse onu söylersin alan alır almayan geçer gider.Ama kasabı da manavı da berberi de araba alır satarsa gelinen nokta malesef bu olur.@driver_can katılıyorum hocam kesinlikle, yazıklar olsun böylelerine dicek laf yok ama mutlaka çıkar geldiğimiz durum çok acınası artık
çok doğru söyledin benimde öyle o kadar çok merağım varki arabalara hastasıyım adeta hayal bile kuramıyorum artık geçen hafta 310 bin tlye gt 86 vardı toyota bugün 350 olmuş kendi ayağımıza sıkıyoruz al satçılara gelince öyle aç gözlü bir toplum olduk ki yani şu zor günleri fırsat bilen bir milletiz olan yine bize olucak ki oldu da.30 yaşındayım çocukluğum babamla oto pazarlarında geçti.Oto servisimiz vardı haftasonları da pazara gider alırdık satardık ama üzerine bişeyler eklerdik ya sağını solunu toplardık ya boyatırdık ya kusurlarını düzeltirdik bi emek verirdik.Şimdi adam sabah alıyor daha noterden çıkıp öğleden sonra 20 fazlasına ilan açıyor.Tabiki kimse aldığının altına verecek yada piyasa alıp başını gitmişken daha ucuza satacak hali yok.Ozamanda sattığı malı yerine koyamazsın.Ama yalanda dolanla insanları kandırarak değil neyse onu söylersin alan alır almayan geçer gider.Ama kasabı da manavı da berberi de araba alır satarsa gelinen nokta malesef bu olur.