Hocam merhaba. Uzun zamandır iş güç uğraşırken vallahi bakamadım foruma. En son güncel durumu paylaşayım.@Sharks28 Hocam ne oldu ne yaptınız bilgilendirmediniz bizleri
hayırlısı olsun, gelen ilk teklifi hemen kabul etmeseydiniz, aracınızın yaşı kmsi donanımı v.s. neydi bilmiyorum ama piyasa çok yükseldi.Arkadaşlar tekrardan merhaba. Sigorta şirketi işlemleri bitirdi ve aracın perte çıkmasını uygun gördü. Tekliflerini 182.000 TL olarak ilettiler, bende kabul ettim. Şuan yurt dışında olduğumdan işlemler ben Türkiye'ye döndüğümde tamamlanacak. Hayırlısı böyleymiş. Herkese iyi akşamlar.
sigorta şirketi servise para yedirmemeyi seçmiş, diğer yandan dışarda yaptırıp kar etme ihtimalleri bile var.@Sharks28 Tekrar geçmiş olsun. Şu aracı takip edip sigortadan pert diye alan bedavadan biraz pahalıya temiz araba almış olacak.
hocam ailenize birşey olmadan bu durumu atlatmanız başlı başına bir kazanç. Allah korusun orada oynayan çocuklar olabilirdi. eşiniz bundan sonra on kat daha dikkatli bir sürücü olacaktır. o yüzden zararım var diye düşünmeyin. burada herkes birşey der ama başına gelmeyen bilemez, %90ımız verilen teklifi (şu olay başımdan gitsin diye) kabul ederdi. o yüzden yeni bir sayfa açın, yeni araç için dsg leonlara da bir bakın@ahmet306 hocam ben itiraz ettim. Bu süreçte ÖTV zammı geldiği için evet fiyatlar yükseldi fakat sigorta şirketleri kazanın olduğu günü referans alıyorlarmış. Burada benim zararım piyasanın altında kabul etmem oldu ama o hasar kaydı bedelini satarken ölücü tayfaya anlatmak istemedim. Ama bu konu ile ilgili Cimer'e yazacağım. Sonucu hep birlikte göreceğiz.
Hocam şu durumda yeni araç almayı düşünmüyorum yılbaşına kadar. Ama Leon bir Golf değil standartı düşürmek istemiyorum.hocam ailenize birşey olmadan bu durumu atlatmanız başlı başına bir kazanç. Allah korusun orada oynayan çocuklar olabilirdi. eşiniz bundan sonra on kat daha dikkatli bir sürücü olacaktır. o yüzden zararım var diye düşünmeyin. burada herkes birşey der ama başına gelmeyen bilemez, %90ımız verilen teklifi (şu olay başımdan gitsin diye) kabul ederdi. o yüzden yeni bir sayfa açın, yeni araç için dsg leonlara da bir bakın