Sağolun hocam. Şimdi Doğuş Oto Kartal'dan geldim. Oradaki arkadaşla görüştük, resimler çekildi, dosya açıldı vs. Tahmini hasar tutarını sorduğumda 55-60bin TL arasında tutar dedi. Değişecek parçalar: kaput, çamurluk, tampon, far ve sis farı, davlumbaz, ön göğüs komple, airbagler, lastik ve belki aktarma organları. Bunların haricinde şase kontrolü yapılacakmış, eğer bir şey var ise duzeltilecekmiş. Eğer onarım yapılacaksa 15 gün parça tedariği, 15 günde işçiliği sürer dediler. En az 1 ay araç serviste kalirmis.büyük geçmiş olsun
öncelikle sevdiklerinizin canına gelmesin
maddiyat ise gelip geçiyor
aracınızın yürürünü gidişatını va etmenleri engelleyecek tehlikeye sokacak bir kaza değil bu
airbag açması sizi endişelendirmiş (maddiyat olarak)
aracım değer mi kaybetti gibi
eğerki airbag açmasaydı niçin airbag açılması sorusu da konuşulabilirdi
ki bu yaralanmalara kadar gelebilirdi
sonuçta bir güvenlik tedbiri
kendi aracınızı gözden çıkarmayın derim
nahiyetinde ciddi bir kaza değil
şasi podya vs etkilenmemiştir
ha sigorta şirketi pert çıkarabiliyorsanız 2.elde güvenilir araç bulmakta zor (bknz tarcanlar expertiz)
sıfır araç almadığınız sürece kendi aracınızdan vazgeçmeyin diye düşünüyorum ben
kötü niyetli biriinin bu aracı dışarda yaptırıp cıtır hasarlı gibi satıldığını düşünün
trameri de yok (güvenebilir misiniz?)
ben şahsen güvenirim
ha aracın şasisi vs düzeni kaçacak şekilde bir hasarı olur,bende gözden çıkarırım
ama yok gibi bence
ve sevdiğiniz insanın şu an yanınızda olması paha biçilemez
sağlıklı günler
tekrardan geçmiş olsun
Hocam zaten perte çıkarırlarsa yine golf yada Leon düşüneceğim. Bir üst segment planım seneye.@Sharks28 bence aracınıza binmeye devam ediniz, kendi bildiğiniz ve bindiğiniz araç, güzel teklif gelirse değerlendirilir ama onun haricinde bu piyasada biraz zor gibi. Ama Leon bulunabilirse mantıklı duruyor özellikle ani fren manevrası vs ile
Tek değilsin hocam, 2.foto sonrası değişecek parçalarda kaput görünce aynısını dedim.@Sharks28 çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah, bu arada çamurluk neyse de kaputun değişecek olması saçmalığını bir ben mi farkediyorum, o kaputu düzeltip 15-20 cm boya ile kurtaracak binlerce kaporta boya ustası bulunacakken yazıktır gunahtir bunu serviste değiştirmeyin, kaput önemli bir aksam değişmesi değerini çok düşürür, kaldı ki kaputta hiçbirsey yok ben bile uğraşsam düzeltirim.