Eşiniz köşeden çarptığı için bence front assist çarpacağını anlamazdı, zaten biraz da hızı var gibi gözüküyor 10 15 le oluşacak bir hasar değil bu çünkü.@Musaaksoy perte çıkarsa bir sonraki araçta mutlaka çarpışma önleme sistemi 1. Sıramda
Hocam sol taraf kapalı garaj girişi. O yola girmeniz için sağ sol manevrası yapmanız gerekiyor. O esnada direksiyon kaymış ve panikle ayağını gazdan da çekememis. Basireti bağlanmış diyorum ben artık.Perte çıkması daha iyi, 2.elde airbag açmış araba satmaya uğraşacağınıza gider aynı kondisyonda bir golf alırsınız. Geçmiş olsun hocam bu arada affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum yol düz gözüküyor eşiniz nasıl ağaca çarpabildi merak ettim .
Oradaki hızı maksimum 20-25 arası olabilir. Zaten çocuklar falanda hep oralardan bisikletle geldiği için yavaş gidiyorsunuz. Aracın yürürde, şase de hiçbir problem yok.Eşiniz köşeden çarptığı için bence front assist çarpacağını anlamazdı, zaten biraz da hızı var gibi gözüküyor 10 15 le oluşacak bir hasar değil bu çünkü.
10 olmaz 25 olur hocam hız 2 katından fazlaya çıkar araç da airbag açar, darbe sensörünün belirli bir darbe alması gerekiyor airbag açması için, dediğim hızlarda olsaydı airbag açmazdi ve ufak bir kaporta islemiyle hasari yaptırırdınız, önemli olan eşinize bir şey olmaması ve olmamış, böyle olaylarda bardağın dolu tarafına bakmak lazımOradaki hızı maksimum 20-25 arası olabilir. Zaten çocuklar falanda hep oralardan bisikletle geldiği için yavaş gidiyorsunuz. Aracın yürürde, şase de hiçbir problem yok.
Aynen hocam cana bir zarar gelmedi. En önemlisi de o.10 olmaz 25 olur hocam hız 2 katından fazlaya çıkar araç da airbag açar, darbe sensörünün belirli bir darbe alması gerekiyor airbag açması için, dediğim hızlarda olsaydı airbag açmazdi ve ufak bir kaporta islemiyle hasari yaptırırdınız, önemli olan eşinize bir şey olmaması ve olmamış, böyle olaylarda bardağın dolu tarafına bakmak lazım
@Musaaksoy dediğiniz görevi park sensörü yapar ancak 20 25 le giderken park sensörü açılmaz, yani her halükarda bu kaza olacaktı.
Bu durumu yakınen yaşamış biri olarak size özet geçeyim. Aracınızın ortalama piyasa değeri 150 bin tl diyelim örnek olarak kasko şirketleri bu olayları genel olarak ucuza kapatmak istediği icin size düşük teklifler verecekler. Örneğin ilk aramalarında kasko şirketiyle konuştuk aracınıza 138 bin lira ödeme yapabiliriz diyecekler siz de haliyle aracım 150 bin tl ediyor diyerek kabul etmeyeceksiniz. Sonrasında 143 diyecekler kabul etmeyeceksiniz 147 148 e kadar gelecekler siz de 2 3 e bakmayarak kabul edeceksiniz ama bir bakmışsınız aracınızın muadillerini 160 bin tl altına alamıyorsunuz.Hocam perte çıksa nasil olacak onu da bilmiyorum. Ne verecekler, ben ne alacağım şuan hepsi muallak.