Ben carpmistim arkadan ama suclu cikmadim, cünkü kameram vardi, kontrolsüz serit degistirme ve trafigi tehlikeye atacak sekilde arac kullanmadan karsi tarafin elinde patladi, artist sucu benim üstüme atmaya calisiyordu@ognemir Arkadaki her zaman suçludur hocam, bunu niye tartışıyoruz? kurallar böyle!
az önce exper aradı 3lü kazaya karıştığım için tutanağı 3 kişi tutmak gerekiyormuş öndeki kaçtığı için suç bende de çıkabilirmiş çünkü önde hasarım var avek girmiş onu5 gün oldu halen exper onay vermemiş araca daha başlamamışlar araç avek otomotivde
Bu nasıl iş yahu, kusuru nasıl size vermişlerarkadaşlar günaydın dün hasar danışmanı aradı %100 haklısın dedi ama sbmden sorgu yaptığımda kusur oranı benim plakamın yanında 100 yazıyor şuan kusurlu ben gözüküyrum itiraz et butonuna bastığımda itiraz edilememektedir diye uyarı alıyorum. kasko şirketini aradıım oda şirkete talep açıcam dedi tutanağı vs istedi öndeki araç kaçtığı için suç bana kaldı gözüküyor bakalım ne olcak
Ekli dosyayı görüntüle 37492
Ekli dosyayı görüntüle 37491
Hocam ne yaşanmış olursa olsun mantıken size arkadan çarpan suçlu. Takip mesafesini ayarlayamamış.@frknyldrm valla hocam bende anlamış değilim şimdi öndeki adam dedi ben gidiyorum adamı nasıl zorla tutucaz arkadakinin kendini temize çıkarmak için benim önümde duran aracı da kattı tutanağa onu katmasak haklı bendim