0W-20 Motor Yağı Ana Konu (1.0 / 1.5 TSI motor için)

Bende biliyorsunuz 2023 araç. Multimedya yeni sürümünü nerdeyse hiçbir bayi sorun yokken yapmıyordu. Otomole söyledim, hallederiz yükleriz dediler. Hemencecik hallettilerde. İkame araç destekleri de var.

@Oktay_b8_gte hocam da Ankara Otomol den memnun.
Hocam benim ve kardeşlerim in bütün araçlarınin bakimlari otomol de yapilir herseyden once müşteriye karşı ilgili ve alakalılar
Sana da tavsiye edtmemin sebebi buydu otomol için müşteri memnuniyeti önemli

Hocam benim ve kardeşlerim in bütün araçlarınin bakimlari otomol de yapilir herseyden once müşteriye karşı ilgili ve alakalılar
Sana da tavsiye edtmemin sebebi buydu otomol için müşteri memnuniyeti önemli
Oktay hocam dedigin kadar var
bana da otomol e gitmemi tavsiye edmistin cam degisimi icin dogus oto gerekirse fark verecegimi soyledim halde serit takipli cami kabul edtmemislerdi otomol herhangi bir ekstra ucret almadan degisim ve montajini kasko dan halledttiler birde ikame arac verdiler servis bu bence

Oktay hocam dedigin kadar var
bana da otomol e gitmemi tavsiye edmistin cam degisimi icin dogus oto gerekirse fark verecegimi soyledim halde serit takipli cami kabul edtmemislerdi otomol herhangi bir ekstra ucret almadan degisim ve montajini kasko dan halledttiler birde ikame arac verdiler servis bu bence
Ücretsiz şerit takipli süpermiş.

Geri