Ötv yükseldi

Bir ara aracıma 265 isterken fiyati yüksek bulan bazı lüzumsuz yorumlar vardı an itibariyle 300 bin olarak güncellemem gerekecek fiyatı.

Durmak yoook yola devam... 

Çok iyi ya gerçekten dışardan bakınca eğlenceli ülkeyiz kiskaniliyoruz 

Davulun sesi uzaktan hoş misali...

bu olay öyle bir şeye dönüştü ki alamayana dert olduğu gibi zamanında almış olana da dert olmaya başladı. Sokakta, evimizin önünde, umumî  bir alanda savunmasızca bir servet yatıyor; bir şey olacak korkusu daha da sarıyor bünyeyi. İnsanların yanından geçerken bile üzerine yöneltilen bakışların hiddeti ve adedi daha da artıyormuş gibi geliyor, üzerimde baskı hissediyorum [1]. Bir şey olursa da yerine yenisini koyamayacak olmak endişelendirmiyor değil. İşin bir de bu boyutu var. Böyle hissettiğiniz hiç olmuyor mu?

[1] https://www.youtube.com/watch?v=XD0zjGGylao

Tek suçumuz ülke sınırları içerisinde araç üretilmemesi resmen.

Otomotiv sektörü ve bu sektöre dokunan tüm sektörlerde devlet cebine parayı koymaya tüm hızıyla devam ediyor.

Düşünün ki öyle bir vergi alınıyor ki kafadan hesaplayamıyorsunuz. Verginin vergisinin yağı resmen. Bende asıl “MÜJDE” bu oldu. Bulup bulmadığı çıkarıp çıkaramayacağı gazın reklamını yapıp 2023 (3 yıl sonra) kullanacığız diyor ve malum kesim çoşku ile karşılıyor. Sevgili malum kesim ilgili ötv zammı içinde seviniyordur. Nasıl olsa kendi binemiyor muhtemelen mutlu olacaklardır.

Söylecek çok şey var. Hatta kelimeler bile yetersiz kalır. 

@ycetin yerli üretim etiketli megane sedan ithal edilen megane hb den pahalı, ithalat daha ucuz.

arkadaşlar tam 2014 dizel manuel  highline golf ümü satıp  sıfır comfortline yada highline 1.5 150 hp dsg almak üzereydim.

bu zam olayı çıktı başımıza.  dün baktığımda  comfortline 246 000 tl , highline ise 296 000 tl idi.

şimdi bu ikisinde ortalama fiyatlar ne olacak sizce?  highline yükselecek deniyor yorumlarda.  comfotline değişmezse süper olur benim için. artık highline alamam da.

bizim ikinci ellerin fiyatları yükselir mi ?

yazık oldu memlekete. yaşanacak yer olmaktan çıkıyor iyice

teşekkürler

Ekran Resmi 2020-08-30 13.28.45.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel tarafından bakın beyler??,! 

Artık 2.0tsi ile 1.5tsi aynı vergi diliminde. 

Bu da demek oluyor ki eskiden 2000cc araç sahiplerini özel öperlerdi, artık özel değiller. 

Fındık motor araç alacağına, baba gibi 2000 motor al. 
2.0tsi ile 1.5tsi nasıl aynı vegi diliminde oluyor hocam., gözden kaçıırdığımız bişey mi var..? 

E6A3906C-2160-48F6-94F1-0CAFD1485E3B.jpeg

bu olay öyle bir şeye dönüştü ki alamayana dert olduğu gibi zamanında almış olana da dert olmaya başladı. Sokakta, evimizin önünde, umumî  bir alanda savunmasızca bir servet yatıyor; bir şey olacak korkusu daha da sarıyor bünyeyi. İnsanların yanından geçerken bile üzerine yöneltilen bakışların hiddeti ve adedi daha da artıyormuş gibi geliyor, üzerimde baskı hissediyorum [1]. Bir şey olursa da yerine yenisini koyamayacak olmak endişelendirmiyor değil. İşin bir de bu boyutu var. Böyle hissettiğiniz hiç olmuyor mu?

[1] https://www.youtube.com/watch?v=XD0zjGGylao
@snoppy Hocam sizin bu düşünceleriniz bende de mevcut ve sanırım sonraki aracımı biraz daha dusuk fiyatlı tercih edeceğim eski püskü birsey yoksa sokakta çizildi mi lastik patladı mi çalındı mi derdi yok olur en azından :(  

@audis8 comfortline eger arac varsa tam sinirda kaliyor, alt dilimden verebilirler. Bu durumda 232bine fln gelir takribi.

bu arada sifir Golf kaldi mi ki artik? Bosa zaman kaybetmeyip leon bakabilirsiniz

Geri
Üst Alt