Golf 7 Midline Plus İç Trim Piano Black Kaplama-Boyama

Kaplama yerine hazır satılan setlerden almak daha mantıklı olur mu acaba? Bende bu sete niyetleniyorum ama nasıl olur tam bilemediğim için cesaret edip alamadım tecrübe sahibi olan var mı acaba?
Bunlar da yapıştırma gibi görünüyor.
Alıp denemeden birşey söylemek zor.
Kenarlarda ufak boşluklar kalıyorsa çirkin olabilir.

Ben kaplama yapmayı önermiyorum. Boya yapılabilir ancak düzgün bir yere boyatmanız lazım aksi taktirde portakal kabuğu gibi pütürlü oluyor.

Ben kendi aracıma bir kaç parça haricinde hepsini çıkma aldım. Sizde grupta takip edin ucuz çıkma parça denk geldikçe alabilirsiniz

Ekli dosyalar

• IMG_1679.jpeg
    IMG_1679.jpeg
    262.7 KB · Görüntüleme: 31
Ben kaplama yapmayı önermiyorum. Boya yapılabilir ancak düzgün bir yere boyatmanız lazım aksi taktirde portakal kabuğu gibi pütürlü oluyor.

Ben kendi aracıma bir kaç parça haricinde hepsini çıkma aldım. Sizde grupta takip edin ucuz çıkma parça denk geldikçe alabilirsiniz
Bütçe elveriyorsa bu yöntem zaten en güzeli..
Ancak 4 kapıdaki trim parçaları da değişmek gerek,
değişmediği için içerisi uyumsuz kalıyor.

Bütçe elveriyorsa bu yöntem zaten en güzeli..
Ancak 4 kapıdaki trim parçaları da değişmek gerek,
değişmediği için içerisi uyumsuz kalıyor.
O kısım işin en zor tarafı çünkü kapıdaki parçaları bulmak çok zor. Şu an benim aracın iç trim rengi All star gibi oldu. All star da torpidoda ki terimler piano black kapılar fırçalı gri

Kaplama yerine hazır satılan setlerden almak daha mantıklı olur mu acaba? Bende bu sete niyetleniyorum ama nasıl olur tam bilemediğim için cesaret edip alamadım tecrübe sahibi olan var mı acaba?
[/URL]
Almayı düşünen varsa sakın almasın özelikle bu saticidan almayin parçalar uyumsuz yeni parça istedim o da uyumsuz iade hakkım varken iade almadı uzun lafı kısası para çöp oluyor

Geri
Üst Alt