vw tarihinde yüzde 8-10 lara yakın bir indirim yaptımı? hatırlamıyorum. tahminde etmiyorum..çünkü kasım ayında elinde araç kalmayan vw şuan ocak ayında aynı yılın aracını showroomlara getirememiş bile..emisyon vs skandallar dünyada çok etkilesede bizde azıcık tesir etmiş..çünkü skandaldan sonra 2 kere zam yapıldı.esas meseleye gelince çok düşünmek taşınmak bazen yersiz, eldeki bir komşudaki ikiden daha yeğdir derler, bence de o 99700 tl olan 1.6 tdi dsg hig aracı 91 000 tl ye almak büyük bir şanstı benim için değerlendirdiğim içinde memnunum çünkü şuan istesem araç yok sipariş etsem fiyatların ne olacağı belli değil. ha hayatım boyunca en sevmediğim şey fırsatçılık olmuştur..aha arabam zam yaptı diye sevinmiyorum aksine ülkemin para birimi milli hasıla irtifa kaybediyor diye üzülüyorum..allah alana da alacak olana da ülkemizde binene binecek olanada yardım etsin..ufak bir hesapla araç kontak açmasa 300 tl masrafı var aylık
ha benim şahsi kanaatim bu dakkadan sonra zaten iyi şeyler olacağını beklemiyorum ama ..umarım çok çok daha vahim olmaması..herkese saygılar.