necokyar86
Üye
Bugün st ile görüştüm hız sabitleyici standart değil.Sadece ön-arka park sensörleri standart olmuş.Yarın araç için fiyat gönderecek bana.İndirim olarak da en fazla %4 falan yapılabilirmiş şu an için.necokyar86 dedi:satış temsilcim hız sabitleyicisininde standart olduğunu söyledi@necokyar86
Sürüş konfor değil de ön-arka park sensörleri standart olmadı mı ? Sürüş konforda hız sabitleyici de vardı.
evet hocam haklısınız şimdi bnde aradım st yi söyledim durumu haklısınız ben size yanlış bilgi vermişim diyor.adamlar hakkaten çok rahat sanki ekmek domates satıyo bu kadar olmaz. s=s20Emrah dedi:Bugün st ile görüştüm hız sabitleyici standart değil.Sadece ön-arka park sensörleri standart olmuş.Yarın araç için fiyat gönderecek bana.İndirim olarak da en fazla %4 falan yapılabilirmiş şu an için.satış temsilcim hız sabitleyicisininde standart olduğunu söyledi@necokyar86
Sürüş konfor değil de ön-arka park sensörleri standart olmadı mı ? Sürüş konforda hız sabitleyici de vardı.
Benim araç da sürüş konfor olacağından dolayı anahtar teslim fiyatından 1200 tl mi düşürülecek ?GG dedi:2016 Comfortline donanımda cruise control fiyatı 1.200 TL, kesin bilgi.
Hesaplama yöntemlerini bilmiyorum ama bence 320 TL düşerEmrah dedi:Benim araç da sürüş konfor olacağından dolayı anahtar teslim fiyatından 1200 tl mi düşürülecek ?2016 Comfortline donanımda cruise control fiyatı 1.200 TL, kesin bilgi.
Aracı beklemek ayrı dert,bir de bu tür sorularla kafayı meşgul ediyoruz sürekli
Donanım karmaşasıEmrah dedi:@GG
Sürüş konfor şu an 1520 tl sizde hız sabitleyici 1200 olacak diyorsanız eğer 320 tl düşürülmesi mantıklı
Yalnız şöyle bir durum da vardı.
Sadece ön-arka park sensörlerini eklettiğin zaman 880 tl
Sürüş konforu eklettiğin zaman ise 883 tl
Tabi bunlar net fiyatlar. Yani sürüş konforu alarak hız sabitleyiciyi çok ucuza getirebiliyordun.. böyle de bir saçmalığı vardı doğuşun.
Biraz da direksiyon farkı sanırım, Highline direksiyon geliyor cruise control ile.necokyar86 dedi: