Tesekkur ederim örttttmenimHayırlı olsun Bülent abi taş değmesin on numara olmuş[emoji4]
Amin cümlemize
Tesekkur ederim örttttmenimHayırlı olsun Bülent abi taş değmesin on numara olmuş[emoji4]
Emeklerin çok tekrar tekrar teşekkür ederimçok güzel oldu hocam , kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallahsenin fotoğrafta tam aday adayı fotoğrafı olduğu için böyle bi şey yapasım geldi [emoji3]
Tesekkur ederim hocam[mention=11839]HONEY[/mention]
hayırlı olsun. 34 fazla geliyor. Şöyle j farlı arka led stoplu fotoğraf atmayın lütfen [emoji2960]
Hocam bey demezsek sevinirimHayırlı olsun Bülent bey, Pirelli p7 ses konusunda iyi değil, ıslak zeminde mükemmel. Goodyear veya Continental grubundan 68 desibellik bir lastik yol sesini azaltır, davlumbaz ve çamurluk izolasyonu da sesi azaltır.
Tesekkur ederim[mention=11839]HONEY[/mention] hayırlı olsun abi [emoji4] Rabbim güle güle kullanmayı nasib etsin
UstadimBulent hocam sizi baklava.xls dosyasina alalim [emoji3] tekerine tas degmesin hayirli olsun
Hayırlı olsun. 34Psi gayet iyi. Daha düşük yaparsanız konfor artar ancak34 psi on-arka olarak cok mu acaba
Rot-balans yaptırıp taktirdim
Ooooo ustadim kaptım oyu kesin benim 2023 de başgann2023 yılında oyumu sana vereceğim
[emoji3478] hayırlı olsun diyorum ebat 17-18” fark etmez 32 her zaman iyidir diğer türlü sürekli zıplarsın...
Sagolasin hocamHayırlı olsun.
Baklava sayacı devrede[emoji4]
Teker yamuk mu ne?[emoji23]
32 iyidir. Elbette 16 janttan sonra sert gelecek ama siz 34 basın 1-2 gün sonra 32'ye ayarlayın yumuşak gelir.
Tesekkur ederim hocamhayırlı olsun tekerine jantına taş değmesin [emoji4] forum adına tarihi bir paylaşım gerçekten [emoji3] golf 7 high direğinde yüklü ağırlık 35-41 geçer. ekonomik 35-35, konfor için 32-32.
ben her daim 34-34 vuruyorum zıplama ya da konforsuzluk bam güm olmuyor benim için
Tesekkur ederim hocam[mention=11839]HONEY[/mention] güle güle kullanın. Hayırlı olsun. Çok tatlı olmuş.
Hahaha tesekkur ederim hocam[mention=11839]HONEY[/mention] Allahım goool [emoji4] süper olmuş[emoji736]
Tesekkur ederim ustadimGule gule kullan Bulent Hocam
Kapi'da ne yaziyo basinc, bende 30 yaziyodu, 30'la memnunum var biraz kayip ama kafaya takilacak kadar değil bende.
Tesekkur ederim hocam[mention=11839]HONEY[/mention] hocam, senin adına sevindik.
tekerine taş değmesin.
önce 33 yap, birkaç gün dener olmadı 32
Sagolun hocamHayırlı olsun çok güzel görünüyorlar, iyi günlerde keyifle kullanın hocam.