- İsim
- Mehmet Mert
Stage3 hybrid turbolu bu passat simdi 165hp mi?...
Mehmet RSA vs diğerleri sidik yarışına girmeye gerek yok. Senin RSA ile ilgili bağını biliyorum. Ben yaşadığım sıkıntılardan bahsettim onun bunun şeyi beni bağlamıyor. Bende salak değilim 2000 euro para harcamadan önce tabiki araştırdım RSA ve hibrit turbo olayını. Benim aracımda sonuç alınamadı ve beni bağlayan bu.Stage3 hybrid turbolu bu passat simdi 165hp mi?...
Bahsettiğim olay 1.5 sene once oldu zaten ethanol problemi yoktu. Ben golfumu hibrit turbodan once stage 1 olarak kullanıyordum ( paşaoğlu ) ve memnundum acıkcası ama insanoglu hep daha fazlasını ıstıyor. Bu videodaki passat zaten Golf R gibi gidiyor 260 lar felan Gozumle gormeden aracı kullanmadan kim ne derse desin ben inanmam kusura bakma . Videoda yol gozukmuyor egım vs.Şimdi ben herhangi bir yarışa girmiyorum, o kelimeyi kullanmayacağım ama ben herhangi bir firmanın adını falan geçirip karşılaştrma yapmadığım içim üstüme alınmıyorum. Eğer sizin değiminizle *idik yarışı yapan birisi varsa o ben değilim. Herkes işinde güzeldir, kimseye lafım yok lafta etmedim asla. Saygımıda sunarım, ben sadece 2017 de yaklaşık 3 yıl önce bu süreleri koşan bir aracın, gündelik kullanılan bir aracın, ayrıca ethanolsuz bir şekilde gidişini gayet iyi biliyorum bizzat bindimde. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok, aynı motor aynı şanzuman ile o araba gitti mi evet gitti, bir sürü arabada gitmeye devam ediyor.
Benim sadece demek istediğim 165hp demek komik duruyor stage3 arabaya. Kusura bakmada Alicanda zaten 230 hp dediği arabaya sana 165hp verecek yada hissetmeyecek hali yok, zaten stage1 125lik araba 155-160hp civarlarına geliyor güç olarak. Ayrıca dynoların kalibrasyon sıklığını geçtim, kağıt üstünde ekspertiz dynoları kafalarına göre takılıyor. Ayrıca dynoda istediğiniz gücü almakta çok basit. Önemli olan yoldaki performansıdır. Zaten o setup yapan herkese düz boru ortalıkta gezmemesi ve çevreyi kirletmemesi adına spor katalizör tavsiye ediliyor. Ethanol olayını bilmiyorum, olay ne zaman yaşandı onuda bilmiyorum ama şu pandemide zaten ethanolu yakıttan kaldırdılar leş bir halde yakıt onun öncesinde de zaten hiçbir zaman iyi değildi.
Neyse demek istediğim Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok, ekspertiz dynosunada lafım yok, sonuç olarak mutsuzsunuz ve hoşunuza gitmemiş olabilir buna lafım yok ama o arabaya 165hp demek biraz haksızlık olarak geliyor bana....