Midlineplusların kapı modülü düşük sürün olduğu için bazıları inmiyor bazıları iniyor tekrar aynı konumuna çıkmayıp yukarı konuma geliyor arabaya binme düşünceniz varsa iki tane kapı kontrol modülü alın derim hemde katlanır ayna takabilirsiniz
Midlineplusların kapı modülü düşük sürün olduğu için bazıları inmiyor bazıları iniyor tekrar aynı konumuna çıkmayıp yukarı konuma geliyor arabaya binme düşünceniz varsa iki tane kapı kontrol modülü alın derim hemde katlanır ayna takabilirsiniz
Tabiki olur sonucta ileri yonde vites gecisi yapmaniz ve aynayi normal pozisyona tekrar ayarlamaniz gerekiyor.@Erman Aracım manuel ama D yerine 1. vites alsam olur dimi ? Bu dediklerinizi deneyeceğim.
Bugün kodlamayı kapatırkende şu oldu :
52- Door electric Pass. kısmından Byte 4 içerisindeki Bit2-3 ü kapattım "Do it" dedim. Ayna aşağıya tamamen indi tekrar aynı konuma çıktı ve kapattı özelliği. Yani ayna kendisi otomatik inebiliyor. Sizin maddelerinizi deneyeceğim inşallah olur.
Multimedyadan ayna ayarlarına girin ve senkron sekmesini boşta bırakın.benim aynalardaki durum şöyle: park ederken sağ ayna asağı iniyor. devam ederken eski pozisyona geliyor.
ancak arada sol aynayı ayarlayım derken sol ve sağ birlikte hareket ediyor????
Sağ ön kapı özelliklerine bakıldı mı?@Sc3737 aracım midline plus. biz bir türlü yapamadık bende vazgeçtim. üzücü ama ne model arabalara oluyor buna olmuyor. Ayrıca arabanın CAN Gateway MQB High ama kapı modülleri düşük segment. Gerçekten anlam veremedim neyse ön-arka orjinal park sensörü takacağım zaten.
Anladım denemekte fayda var sonuçta konfor sinyalide sıfırlayınca çalıştı mesela. Ayak aydınlatmada sıfırlayınca geldi.@uranusgrey_golffabrika ayarlarından tümünü sıfırla var, butonu onaylayarak veriyorsunuz.