Aynen ama oda olmuyor bende vazgeçtim Ön-arka park sensörü için Necati abimizi bekliyoruz sevgiyle ve saygıyla @necati@uranusgrey_golf sadece ayna kaldı o zaman değil mi?
evet bit 2-3 aktif. sanırım hafıza modülü yok ya ondan olmuyor yabancı forumda bahsetmişler.Hayır vag-com ile ön sağ kapı modül ayarlarını kastettim.
PQ35 platformda (*.086 ile biten modüllerde) 52- Door electric Pass. kısmından Byte 4 içerisindeki Bit2-3 de işaretli olmalı.
Ben şöyle yapıyorum. el frenini çekip Ayna konumu R de iken kodlamayı yapıyorum kodu kabul ediyor ve menüye geliyor menüdende aktif ediyorum.Hocam bende aynı sorunu yaşadım ayarlara reset atmıştım sorun çözülmemişti fakat aynayı biraz aşağı indirdim geri vitese taktığımda otomatikman ayna indi bidaha aynı sorunu yaşamadım
Hafızayla alakalı olduğu kitapçıkta da yazıyordu sanırım. Bu durum benim active yeti de geçerli değil. İlk kodlamada çalıştı, halen çalışmakta.evet bit 2-3 aktif. sanırım hafıza modülü yok ya ondan olmuyor yabancı forumda bahsetmişler.