volkanates
Üye
- İsim
- volkan
Hocam aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Beyaz iyidir iyivolkanates dedi:Sevgili dostlar fabia 2 mi üzülerek sattıktan sonra Golf'üme kavuştum Herkese kazası belasız cezasız sürüşler dilerim
Teşekkür ederim hocam.Iki seçeneğim vardı Pasifik mavi ve beyaz.Zorda olsa beyazı tercih ettimMSE dedi:Hocam aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Beyaz iyidir iyiSevgili dostlar fabia 2 mi üzülerek sattıktan sonra Golf'üme kavuştum Herkese kazası belasız cezasız sürüşler dilerim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Allah razı olsun hocam teşekkür ederimfcsrn dedi:@volkanates Hayırlı olsun Hocam, Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim Pasifik çok hoşuma gidiyor ama nasıl olduysa yine beyazı tercih ettimmurat52 dedi:Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Beyazın kıymetini kullandıkça anlayacaksınız &:
Aynen hocamarfkync dedi:@volkanates hocam takılma beyaz iyiydir :'(.bende beyaz aldım yıllar sonra metalik renk araç başa bela..hem fiyat farkı hem boya tutmama derdi..
Teşekkürler hocam forumda biraz araştırma yaptıktan sonra bir kaç bişey yapmak istiyorumKabileReisi dedi:Hayırlı olsun aracınız
@Orhan Hoca Orhan abi'den önce ben söyleyeyim ön panjur çıtası alın hocam bir tane s=s17