Hocam hayırlı olsun kazasiz belasız inşallah Antalyada sayımız artıyorvolkanates dedi:Sevgili dostlar fabia 2 mi üzülerek sattıktan sonra Golf'üme kavuştum Herkese kazası belasız cezasız sürüşler dilerim
Hocam hayırlı olsun kazasiz belasız inşallah Antalyada sayımız artıyorvolkanates dedi:Sevgili dostlar fabia 2 mi üzülerek sattıktan sonra Golf'üme kavuştum Herkese kazası belasız cezasız sürüşler dilerim
VAG07 dedi:Hocam hayırlı olsun kazasiz belasız inşallah Antalyada sayımız artıyorSevgili dostlar fabia 2 mi üzülerek sattıktan sonra Golf'üme kavuştum Herkese kazası belasız cezasız sürüşler dilerim
Çok teşekkür ederimEnder dedi:Hayırlı olsun aracınız. Kazasız belasız inşallah.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepimizin inşallahwheneverx dedi:Güzel günlerde ve kazasız belasız olsun. Hiç değer kaybetmesin inşallah
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antalya'da bir beyaz golfümüz daha oldu. Hayırlı uğurlu olsun hocam. Kazasız belasız kullanın. Plakalarda G serisinden devam ediyoruz demek benim GSC, Onur hocamım GJT, Mustafa hocamım GYN son olarak size de GYU gelmişvolkanates dedi:Sevgili dostlar fabia 2 mi üzülerek sattıktan sonra Golf'üme kavuştum Herkese kazası belasız cezasız sürüşler dilerim