Teşekkür ederim hocamOrhan Hoca dedi:
Sağolun hocam çok teşekkür ederimsilvershadow dedi:@volkanates
Değerli hocam;
Hayırlı olmasını ve güzel günlerde sevdiklerinizle birlikte kullanmanızı dilerim.
Çok teşekkür ederim hocam çok iyi bir haber bu plakaları arar artık gözlerimtheGenius dedi:Antalya'da bir beyaz golfümüz daha oldu. Hayırlı uğurlu olsun hocam. Kazasız belasız kullanın. Plakalarda G serisinden devam ediyoruz demek benim GSC, Onur hocamım GJT, Mustafa hocamım GYN son olarak size de GYU gelmişSevgili dostlar fabia 2 mi üzülerek sattıktan sonra Golf'üme kavuştum Herkese kazası belasız cezasız sürüşler dilerim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli hocam ilçe trafik müdürlüğüne göre plaka harfi çıkıyor sanırım. Mesela Onur hocamla ben Konyaaltında ikamet ediyoruz.volkanates dedi:Çok teşekkür ederim hocam çok iyi bir haber bu plakaları arar artık gözlerimAntalya'da bir beyaz golfümüz daha oldu. Hayırlı uğurlu olsun hocam. Kazasız belasız kullanın. Plakalarda G serisinden devam ediyoruz demek benim GSC, Onur hocamım GJT, Mustafa hocamım GYN son olarak size de GYU gelmişSevgili dostlar fabia 2 mi üzülerek sattıktan sonra Golf'üme kavuştum Herkese kazası belasız cezasız sürüşler dilerim
Teşekkürler hocam evet tam olarak orasıgolfaşkı dedi:hayırlısı olsun. resmi çektiniz yer konya altımı ? akdeniz tıp fakültesinin ordaki migros hizasındaki sahil şeridine benzettim.
Amin hocam hepimize insallah,teşekkür ederim tabi ankaraya göre baya sakinkimi-emd dedi:@volkanates hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin inşallah bende antalyadan almıştım arabamı antalyanın sessizliği sakinliği çok hoşuma gitmişti ayrıca en kalabalık trafiği ankaranın sakin trafiği gibiydi
Çok teşekkür ederim hocam sizede kazasız belasız sürüşler dilerimmehmet_07 dedi:@volkanates hocam hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum maşallah :'(
Sanırım öyle hocam bende konyaaltinda ikamet ediyorumtheGenius dedi:Değerli hocam ilçe trafik müdürlüğüne göre plaka harfi çıkıyor sanırım. Mesela Onur hocamla ben Konyaaltında ikamet ediyoruz.Çok teşekkür ederim hocam çok iyi bir haber bu plakaları arar artık gözlerimAntalya'da bir beyaz golfümüz daha oldu. Hayırlı uğurlu olsun hocam. Kazasız belasız kullanın. Plakalarda G serisinden devam ediyoruz demek benim GSC, Onur hocamım GJT, Mustafa hocamım GYN son olarak size de GYU gelmişSevgili dostlar fabia 2 mi üzülerek sattıktan sonra Golf'üme kavuştum Herkese kazası belasız cezasız sürüşler dilerim
Teşekkür ederim hocam bende Pasifik maviyi çok sevsemde kolaylığı tercih ettimscorpion dedi:Hayırlı olsun hocam.
Pasifik mavi çok güzel bir renk ama beyazda bir o kadar güzel bence. Beyaz rengin bakım kolaylığıda büyük bir artı
Hayırlı uğurlu olsun Hocam aramıza hoş geldiniz.Allah kaza bela göstermesin.volkanates dedi:Sanırım öyle hocam bende konyaaltinda ikamet ediyorumDeğerli hocam ilçe trafik müdürlüğüne göre plaka harfi çıkıyor sanırım. Mesela Onur hocamla ben Konyaaltında ikamet ediyoruz.Çok teşekkür ederim hocam çok iyi bir haber bu plakaları arar artık gözlerimAntalya'da bir beyaz golfümüz daha oldu. Hayırlı uğurlu olsun hocam. Kazasız belasız kullanın. Plakalarda G serisinden devam ediyoruz demek benim GSC, Onur hocamım GJT, Mustafa hocamım GYN son olarak size de GYU gelmişSevgili dostlar fabia 2 mi üzülerek sattıktan sonra Golf'üme kavuştum Herkese kazası belasız cezasız sürüşler dilerim