Yolda Karşılaştığımız Güzellikler

Sizlere belki komik gelecek ama, resimdeki işaretlediğim yerlere bakar mısınız, abi nedir bu ya. Maserati bile Fluence gibi far uyumunu tutturamamış. deli gibi para veriyorsun ama kalite yerlerde.. (bu konularda fazla takık biriyim :)  )

maserati.JPG

Sizlere belki komik gelecek ama, resimdeki işaretlediğim yerlere bakar mısınız, abi nedir bu ya. Maserati bile Fluence gibi far uyumunu tutturamamış. deli gibi para veriyorsun ama kalite yerlerde.. (bu konularda fazla takık biriyim :)  )

Ekli dosyayı görüntüle 13899
Belki de bagaj kapağına saksı düştüğü için değişmiştir ve takarken ayarını tutturamamışlardır s=aman

Şaka bir yana, bu benimde dikkat ettiğim bir konu. Özellikle fiat albealarda araç isterse fabrikadan yeni çıksın o ayar yok. Mutlaka çizgi bozuk oluyor. 

AAD56A52-0BAD-43AA-BE4B-FFB930A36E45.jpeg

Bugün yolda şöyle bir güzellikle &: karşılaştım.

Bir Madrid kadar olmasa da Dijonlar da Golf’e Premium bir hava katmakta.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendileri pek güzel olmakla beraber aynı zaman da pahalılarda. :D
GTI 'ın bu nesildeki hiç bir jantını beğenmiyorum., tasarımı ne kadar güzel olursa olsun siyah olan hiç bir jantı beğenmiyorum., Sırf jantları siyah (madrid) diye istediğim özelliklerdeki aracı almamıştım., bu nesilde GTI 'da  Alman gettosu gibi zoraki bütün jantları siyah yaptılar :wacko:

GTI 'ın bu nesildeki hiç bir jantını beğenmiyorum., tasarımı ne kadar güzel olursa olsun siyah olan hiç bir jantı beğenmiyorum., Sırf jantları siyah (madrid) diye istediğim özelliklerdeki aracı almamıştım., bu nesilde GTI 'da  Alman gettosu gibi zoraki bütün jantları siyah yaptılar :wacko:
Dogrudur hocam...

Ama kirmizi renkte parlak yada metalik gri jantlar da cok siritiyo gibime geliyor... birazcik siyahli olan madrid gibi bir tik daha yakisikli duruyor gibime geliyor...

Zevkler tartisilmaz tabiki o da ayri bir konu [emoji12]

Konuyu boldum yeni bi konu basliginda fikirlerinizi almak uzere burda sonlandirayim...[emoji1303]

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Bu jant benim çok hoşuma gidiyor. Zamanında clup sportta çok hoşuma gidiyordu ancak artık her yer replikası ile dolu. 2. durban vakası gibi bir şey oldu :)  

Geri
Üst Alt