Belki de bagaj kapağına saksı düştüğü için değişmiştir ve takarken ayarını tutturamamışlardır s=amanSizlere belki komik gelecek ama, resimdeki işaretlediğim yerlere bakar mısınız, abi nedir bu ya. Maserati bile Fluence gibi far uyumunu tutturamamış. deli gibi para veriyorsun ama kalite yerlerde.. (bu konularda fazla takık biriyim )
Ekli dosyayı görüntüle 13899
Tam bir şey söyleyemem ama bence replika bir jant.https://content.icarcdn.com/editors/2015/july/dsc04886.jpg
Arkadaslar bu jantin adi nedir bilen var mi ?
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Mk7 GTI Performance ile birlikte gelen 19 inch Santiago jantlarhttps://content.icarcdn.com/editors/2015/july/dsc04886.jpg
Arkadaslar bu jantin adi nedir bilen var mi ?
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Kendileri pek güzel olmakla beraber aynı zaman da pahalılarda.Mk7 GTI Performance ile birlikte gelen 19 inch Santiago jantlar
GTI 'ın bu nesildeki hiç bir jantını beğenmiyorum., tasarımı ne kadar güzel olursa olsun siyah olan hiç bir jantı beğenmiyorum., Sırf jantları siyah (madrid) diye istediğim özelliklerdeki aracı almamıştım., bu nesilde GTI 'da Alman gettosu gibi zoraki bütün jantları siyah yaptılar :wacko:Kendileri pek güzel olmakla beraber aynı zaman da pahalılarda.
Dogrudur hocam...GTI 'ın bu nesildeki hiç bir jantını beğenmiyorum., tasarımı ne kadar güzel olursa olsun siyah olan hiç bir jantı beğenmiyorum., Sırf jantları siyah (madrid) diye istediğim özelliklerdeki aracı almamıştım., bu nesilde GTI 'da Alman gettosu gibi zoraki bütün jantları siyah yaptılar :wacko:
Bu jant benim çok hoşuma gidiyor. Zamanında clup sportta çok hoşuma gidiyordu ancak artık her yer replikası ile dolu. 2. durban vakası gibi bir şey olduGTI 'ın bu nesildeki hiç bir jantını beğenmiyorum., tasarımı ne kadar güzel olursa olsun siyah olan hiç bir jantı beğenmiyorum., Sırf jantları siyah (madrid) diye istediğim özelliklerdeki aracı almamıştım., bu nesilde GTI 'da Alman gettosu gibi zoraki bütün jantları siyah yaptılar :wacko:
@yusufacs Hocam yoksa sizinkiler de mi replika. &:Bu jant benim çok hoşuma gidiyor. Zamanında clup sportta çok hoşuma gidiyordu ancak artık her yer replikası ile dolu. 2. durban vakası gibi bir şey oldu
Valla bilmiyorumki ben aldığımda bu jant üstündeydi@yusufacs Hocam yoksa sizinkiler de mi replika. &: