- İsim
- Ömer
Teşekkürler hocam Dijon'larla vedalaşacağım Ocak ayına kadar devam sonrası bende ufak dokunuşlara başlayacağım bakalım 'Ama bi sizin Dijon’lar değil hocam. '
Ooo hocam yoksa 20” Tiguan Jantı mı geliyor. 'Teşekkürler hocam Dijon'larla vedalaşacağım Ocak ayına kadar devam sonrası bende ufak dokunuşlara başlayacağım bakalım '
orj. bulabilirsem Durban hocam. 20'' beni de aracı da aşar hocam s=bigstarOoo hocam yoksa 20” Tiguan Jantı mı geliyor. '
Durban çok hocam artık. Sizin araca daha ilgi çekici bir şeyler yapmamız lazım. Bkz. 18 Sebring.orj. bulabilirsem Durban hocam. 20'' beni de aracı da aşar hocam s=bigstar
Hocam aslında Durban olmazsa clubsport'da çok güzel duruyor ama orjinal yok diye biliyorum Tr'deDurban çok hocam artık. Sizin araca daha ilgi çekici bir şeyler yapmamız lazım. Bkz. 18 Sebring.
Hocam bence bu araca daha fazla para harcamayın size bir Tiguan verelim. Böyle R-Line’lı falan.Hocam aslında Durban olmazsa clubsport'da çok güzel duruyor ama orjinal yok diye biliyorum Tr'de
Ooo hocam Golf Tutkusu Malatya ekibinden hiç bir şey kaçmıyor. '@yer_ucagi_34 şu an İnönü caddesinde araç
Hocam ben de Az önce kışla caddesinde yine denk geldim. 8D BUSTED.@yer_ucagi_34 dehşet bi araç ister istemez göze çarpıyor