Dün gece haftasonu mesaisi yaptım.Hem yıkayıp sonrasında da gyeon cure uyguladım.Otoparkta biraz vakit geçirdik.Dışarıda araç kurulanmıyor su gibi kalıyor üzeri gece soğukta.
bunlar gtı modeller için kırmızı ışıklı. ustanın aracının üzerindekinin aynısından bulamadım
Aliexpress gibi bilindik yerlerde zaten yok yada ben bulamıyorum bazı siteler Türkçe bile değil
Hayırlı olsun tekrardan. Senin arabaya çok güzel bir hava katacağına eminimevet Oğuz'dan (@ZaGani) sonra benim ürünlerimde yoldaydı bugün teslim aldım.Öncelikle ledleri söküp kapı kollarını boyaya vereceğim daha sonra da ortak müsait zaman dilimlerinde @İlker34 abiyle montajı için ziyaretine giderim diye düşünüyorum.Farklı bir hava katacağını düşündüğüm için aldım.Her nekadar bir daha kapıları söktürmeyi düşünmesemde.
Teşekkür ederim Oğuz senin aracına da çok yakıştı boya aşamasını kusursuz halledersek artık montaj kısmını yapacağız inşallah.Gözümde büyüyor yalan yok.Hayırlı olsun tekrardan. Senin arabaya çok güzel bir hava katacağına eminim
Maşallah ateş gibi olmuş bekliyoruz devamınıDün gece haftasonu mesaisi yaptım.Hem yıkayıp sonrasında da gyeon cure uyguladım.Otoparkta biraz vakit geçirdik.Dışarıda araç kurulanmıyor su gibi kalıyor üzeri gece soğukta.
Işıklı kapı kollarını gövde rengimize boyattım o kısım halloldu…
Ekli dosyayı görüntüle 62863
Kablosuz şarj için gerekli göz ve kauçuk pedi servisten kablosuz şarj cihazını ve kablosunu aliexpresten temin ettim.
Siparişlerimden bir tanesi de ön göğüs ve arka kapılar için ambians ledli trim aynı zamanda ön ve arka trimlerde renk değişikliğine olanak veren çok renkli rgb parçalarım geldi.Bcmde uygun pin olmadığından media cihazına giriş yapılan kutuyu da satın aldım.Kısmet olursa araca bunlar montajlanacak olmazsa belki de başka bir araca ileri zamanda takmak gerekecek.
Son olarak frenle ilgili bir ipucu olsun 312 mm takmıştım daha önce belki birde daha büyüğünü takarız.
ABİ SEN SHOW YAPIYORSUN YA KONUŞTURUYORSUN ARABAYISeviyoruz bu ışıltılı hayatı
Kapı kolları harika olmuş, hemen detaylı anlatım istiyoruzSeviyoruz bu ışıltılı hayatı
Teşekkür ederim.Oğuz @ZaGani arkadaşımız da kendi aracına uygulamıştı detayları kendi konusunda paylaştı.Kolların üzerinde minik ledler var bu şekilde olanıyla boyatıp değiştirildi.Kapı kolları harika olmuş, hemen detaylı anlatım istiyoruz