Yok abi başvurmadım togg içinBence gizli talihlilerden
Desifre etmiyor kendini Togggcu
Yok abi başvurmadım togg içinBence gizli talihlilerden
Desifre etmiyor kendini Togggcu
nasıl kıydın da sattınYolumuz bugün ayrıldı.En uzun süre kullandığım aracım oldu yaklaşık 2.5 sene.Daha dün gibiydi alışım.Emek maddi manevi çok.Bundan sonra trabzonda 61RK plaka olarak devam edecek.Bizde önümüze bakacağız.
8 bence 7.5 rline yerini tutmazBakıyorum birşeyler bakalım kısmetimize ne gelecek.
Hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasızNerde kalmıştık
Hayırlı olsunn güzel tercih ama dediğim gibi asla 7.5 rline nın atikliğini ve parça kalitesini vermeyecektir.
7 tane golf 7/7.5 alıp kullandım neyin ne olduğunu emin ol sizden daha çok tecrübe etmişliğim var yaşım 35 otomobil tamirhanesi ve oto pazarında büyüdüm baba mesleği sebebiyle…Zevkler renkler tartışılmazmış dikkatimi çekiyor konularımda çok keskin yorumlarınız oluyor.Benim içinde sizin aracınızın rengi piyasanın 100 bin altı olsa alıp kapıma koymam mesalaAh birde Yunus Gri veya Nardo Gri olaymış çok daha iyi olurmuşş
Hayırlı olsun , bence renk te guzel, jantlar da kendini göstermiş. 1.5 etsi ise tadindan yenmez
Teşekkür ederim isteyen herkese daha iyileri nasip olsun ben para boşta kalmasın diye mantık evliliği yaptım bir süre ilk seçimim a3 sline sedan onun içinde bir süre daha verdim kendime.Araç 1.5e tsi.Hayırlı olsun güzel seçim