Maşallah hocam, camdaki talimatname de süper olmuş.Tekrardan Merhabalar,aracımla ilgili bir iki güncelleme yapmanın vakti geldiöncelikle acc yaptıktan sonra lane assist yaptıracağımı zaten biliyordum.Plan doğrultusunda kablolamayı başta yapmıştık @İlker34 abiyle.Şerit takip kamerası karaborsa olmuşken en azından o arada camı değiştirmek istedim onu aradan çıkarıp hazırladım.Daha sonra önceki aracımda da kullandığım gibi bu aracıma da iç denetim sensörlü alarm sistemini ekledik.Buzzer ve iç denetim ekledik sistem şuan sorunsuz çalışıyor.Ve en sonda dün aldığımdan beri beğenmediğim app yakıştıramadığım 3 harf 3 rakamlı plakama veda edip eşim ve benim için anlam ifade eden baş harflerimizi plakamıza yazdırdıkbunun için çok sevdiğim bi kardeşim elinden geleni yapıp ayarladı bana sadece noterde babamın üzerine aracı devretmek kaldı teşekkür ediyorum buradan kendisine.Şerit takip kamerası gelir gelmez montajlayıp kalibrasyonumuzu yapacağız.Kör nokta parçalarımızda sipariş edildi doldurmuşken tam olsun asistanlar dedik bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 39157
Ekli dosyayı görüntüle 39158
Ekli dosyayı görüntüle 39159
Ekli dosyayı görüntüle 39160
Ekli dosyayı görüntüle 39161
Ekli dosyayı görüntüle 39162
Ekli dosyayı görüntüle 39164
Ekli dosyayı görüntüle 39168
Camı kaskodan mı değiştirdiniz, bu işlem hakkında bilgi verebilir misiniz, herhangi bir tavsiyeniz var mıdıe yapacaklara?