@driver_can hocam k&n hava filtresi hakkında bilgi alabilirmiyim benimde aklımda var uzun süredir değiştirmek.Airbag kapağımızda desenli dokulu olanla değişti şimdi direksiyon içime daha da sindiAcc ile birlikte sollama asistanımızda gelmişti geçtiğimiz günlerde yolda görünce çekmek istedim.Kn kutu içi filtrem vardı önceki rline aracıma almıştım @BalistiqueMesut abiden sıfır olarak onu da taktım ileride stage 1 yazılım bekliyor bizi kısmetse
Ekli dosyayı görüntüle 38924
Ekli dosyayı görüntüle 38925
Ekli dosyayı görüntüle 38926
Ekli dosyayı görüntüle 38927
Ekli dosyayı görüntüle 38928
Maşallah Can hocam aracınız çok güzel nazar değmesin :masallah:
Çok teşekkür ederim isteyen herkese daha iyileri nasip olsunmaşallah gerçekten çok güzel Allah kaza bela vermesin keyifli yolculuklar dilerim
Çok güzel bir retrofitmiş, benimde sibop kapakları eksikti aklıma girdi tpmsYeni yılın ilk retrofiti yapılmış oldu yarış mavimize tpms hayırlı olsun @İlker34abinin garajında misafirliğimiz devam ediyor yavaş yavaş kendi aracı gibi ilgilenip kafasına göre birşeyler ekliyor
Ekli dosyayı görüntüle 41551
Hayırlı olsun Instagram dan takip ediyorum benimde parça gelsin yapacağım bir uygulamaYeni yılın ilk retrofiti yapılmış oldu yarış mavimize tpms hayırlı olsun [mention=1620]İlker34[/mention]abinin garajında misafirliğimiz devam ediyor yavaş yavaş kendi aracı gibi ilgilenip kafasına göre birşeyler ekliyor[emoji3]
/monthly_2021_01/80B01C1B-A92F-4445-86D6-AD8E2D6AEC95.thumb.jpeg.409c3f458b134c7d8219e7bebf523066.jpeg