- İsim
- Oğuz Kaan Volkan
@AhmetCakmak evet biraz arastirma yaptim hicbiryerde ornegini bulamadim. Umarim bunu görüp faydalanan arkadaşlar olur oda ayri sevindirir beni
hocam çok sevindim adınıza, itiraz için bana demişti sigortacı değmez diye falan başından salladığını şimdi anladım keşke bende itiraz etseydim ama poliçe yenilendi artık gerçi benim kazaya komisyon mu ne karar vermiş itiraz etme butonuna bastığımda kırmızı bir uyarı veriyordu. bu şekilde@ogzogz hocam sizinle anlasamadik ama medenice tartismakta bir basaridir suan kusur orani sbm tarafindan degistirildi %100 kusur oranini karsiya verdi bu bir zaferdir . Tam 5 saatte sonuclandi inanilmaz bir hiz
kusur oranina itiraz etmek isteyen arkadaslar bu sekilde dilekceyle kendi sigorta sirketlerine bir mail atiyorlar ve baska hicbirsey yapmadan bekliyorlar bukadar basit. Herkese hakkini alabileceği adaletli gunler dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 39828
Ekli dosyayı görüntüle 39829
Ekli dosyayı görüntüle 39830
burdan onuda söylemiş olayim. Sbm nin sitesinden itiraz et butonuna tikladigimda benimde kirmizi bir yaziyla hata veriyordu. Ona aldanmayin yine dilekcenizi yazin. Sizin ki ise olmus bitmis artik bundan sonra daha dikkatli olursunuz hocamhocam çok sevindim adınıza, itiraz için bana demişti sigortacı değmez diye falan başından salladığını şimdi anladım keşke bende itiraz etseydim ama poliçe yenilendi artık gerçi benim kazaya komisyon mu ne karar vermiş itiraz etme butonuna bastığımda kırmızı bir uyarı veriyordu. bu şekilde
Hazine Müsteşarlığının 07.11.2017 tarih ve 2017/18 sayılı genelgesi gereğince sadece 01.07.2012 sonrasında sonuçlanmış ve tarafların tüm poliçelerinin aynı sigorta şirketine ait olduğu durumlarda kusur oranına 5 iş günü içinde bu uygulamadan itiraz edilebilmektedir.
Hazine Müsteşarlığının 07.11.2017 tarih ve 2017/18 sayılı genelgesi gereğince sadece sigorta şirketlerinin onayladığı tutanaklara bu uygulamadan itiraz edilebilmektedir. Halen değerlendirme aşamasında olan ya da komisyon tarafından onaylanmış tutanaklara itiraz edilememektedir.
nasıl bir komisyonsa artıkk