Orjinal ürüne ait marka SWF normaldede logo yok diye biliyorum sileceklerde zaten fiyat olarak evet uygunmuş
Ön sileceklerin (sağ ve sol köşelerinde) SWF logosu olur., muhtemelen sahte değildir ürün geldiğinde 1-2 resim yollarsın orjinal mi değil mi anlarız servisten alınan sileceklerde de VW logosu yoktur. servis zaten Eco seri silecek itelemek için elinden geleni yapıyor.
Ben aşağıdaki satıcıdan 2 kere almıştım (2020 ocak ve mayıs), sorun yaşamadım
Volkswagen Golf 7 Ön Silecek Seti Muz Tipi 2013-2020 Swf Fiyatları ve Özellikleri
Volkswagen Golf 7 Ön Silecek Seti Muz Tipi 2013-2020 Swf en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Sorun olmuyor onlar hocam.bu konuya bakarak bende rbw aldım ilk izlenim güzel siliyor ve ses yapmıyor şimdilik ama şu lastik tutucu demir klipsler kafama takıldı camı çizme durumu olur mu diye inşallah sorun teşkil etmez
anladım hocam ara sıra kontrol etmek gerekliSorun olmuyor onlar hocam.
Ancak lastik çok eskir de kopma yaparsa o zaman cama sürter
SWF de kullandım.Ön ve arka cam için Swf, Bosch Aerotwin ve Bosch'un Eco serisi arasında çok gittim geldim sonunda kararımı Bosch Aerotwin'den yana kullandım. Silecekleri çok beğendim, sessiz ve temiz çalışıyorlar. Tavsiye ederim.
[/URL]
ben de forumda konuyu baştan sona okudum bosch alacaktım fakat rbw içinde güzel Yorumlar vardı o yüzden denemek istedim en kötü 100 TL’yi çöpe atmış olurdum ilk izlenim güzel Sessiz ve güzel temizliyor bakalım uzun kullanımda sonuç ne olurSWF de kullandım.
Kesinlikle Bosch Aerotwin bence.