Sitemizi yeniliyoruz.

yusuf

Yönetici
İsim
Yusuf
Sitemizi daha güzel yapmak için altyapı değişikliğine karar verdik.

Bir aile gibi olduğumuz için sizin desteğinize başvuruyoruz.

Kimseden büyük bir bağış beklemiyoruz.

https://www.invisionpower.com/buy/self-hosted

Buradaki sistemi almayı düşünüyorum. Forum ve galeri ikisi birlikte alınacak.

240$ gibi bir fiyat çıkıyor.

Üzerine buradaki temalardan birini seçeceğiz.

http://www.ipsfocus.com/themes/

Bazı eklentilerde alacağız güzelleştirmek için.

Hepinize teşekkürler.

Aşağıda yardım için paypal ve hesap numarası vardır.

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=WLK75DPS99BDQ

Bu da iban

TR21 0006 2000 7790 0006 6589 90 garanti bankası, yusuf terzi

Edit--

http://www.golftutkusu.com/sohbet/yeni-sistem-tema-anketi/

Bu konudan tema seçelim arkadaşlar. En çok oy alan tema yeni sistemdeki temamız olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı olsun değişim kararı güzel ama ipb yerine xenforo hem daha iyi hem de daha ekonomik bir tercih olur. geçiş ve diğer teknik konularda istenirse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

gokberks dedi:
hayırlı olsun değişim kararı güzel ama ipb yerine xenforo hem daha iyi hem de daha ekonomik bir tercih olur. geçiş ve diğer teknik konularda istenirse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam xenforo'ya geçiş çok zor geldi bana smf'den.

İpb biraz pahallı ama çok profesyonel işi geldi bana.

Geçiş içinde güzel bir toolları var.

Çoğu şeyi onun yardımı ile geçireceğiz gibi.

@yusuf hocam sende yarın işbaşı yapacaksın, geçiş sürecinde yardımcı olabileceğimiz başka bir şey olursa buradayız. 

MSE dedi:
@yusuf hocam sende yarın işbaşı yapacaksın, geçiş sürecinde yardımcı olabileceğimiz başka bir şey olursa buradayız.
Sagolun hocam. Haftasonu hallederiz inşallah.

300TL civarı bir bağış geldi arkadaşlar ;) Yolu yarıladık neredeyse.

Lise ve üniversite yıllarında toplamda 5 sene büyük birkaç forumun sahibi ve admini olarak şunu söyleyebilirim ki çok çok iyi ön araştırma yapmadan ve testler yapmadan geçiş yapılırsa ufak tefek sorunlar yıllarca sürebiliyor. Database i direkt olarak sorunsuz çekecek bir script varsa olabilir ama.

dtkorkmaz dedi:
Lise ve üniversite yıllarında toplamda 5 sene büyük birkaç forumun sahibi ve admini olarak şunu söyleyebilirim ki çok çok iyi ön araştırma yapmadan ve testler yapmadan geçiş yapılırsa ufak tefek sorunlar yıllarca sürebiliyor. Database i direkt olarak sorunsuz çekecek bir script varsa olabilir ama.
Hocam her ihtimale karşı buranın asıl yedeğine hiçbir şekilde dokunmayacağım. Yeni sistemi farklı bir bölüme kuracağım.

Yeni sistemin smf'den veri aktarımı için güzel bir toolu var. Sorunsuz geçeriz umarım.

@yusuf hocam,

Öncelikle hayırlı olsun. Tüm içeriğin taşınması vs zorlu ve uğraştırıcı bir iş.

Sanırım farklı bir platforma geçiş için öneri yapsak bu forumda paylaşılanları oraya entegre etme şansımız olmaz.

Örneğin WordPress ya da Joomla vs gibi, bunlar çok mu basit kalır SMF kullanmadığım/kurmadığım için bilmiyorum. Epey süredir web işlerine uzak kaldım en son okulda bitirme projesi için bişiyler hazırlamıştım.

Ama önerim forum ortamının aynısının yedeklerini local'de deneyip replike edip başarılı olursak web'e aktarmak şeklinde olacaktır.

jajaja dedi:
@yusuf hocam,

Öncelikle hayırlı olsun. Tüm içeriğin taşınması vs zorlu ve uğraştırıcı bir iş.

Sanırım farklı bir platforma geçiş için öneri yapsak bu forumda paylaşılanları oraya entegre etme şansımız olmaz.

Örneğin WordPress ya da Joomla vs gibi, bunlar çok mu basit kalır SMF kullanmadığım/kurmadığım için bilmiyorum. Epey süredir web işlerine uzak kaldım en son okulda bitirme projesi için bişiyler hazırlamıştım.

Ama önerim forum ortamının aynısının yedeklerini local'de deneyip replike edip başarılı olursak web'e aktarmak şeklinde olacaktır.
Hocam wordpress ve joomla forum alanına pek bulaşmamış sistemler.

SMF'den en rahat ipb'ye geçiş mümkün. Veritabanın tek sorun aslında. Onu komple yedekleyip yedek üzerinden taşıma işlemini yapacağım. Avatarlar ve dosyalar kaybolacak en kötü ihtimalle.

Tapatalk kullanimi devam edecek sanirim ? Forumu en kolay takip etme uygulamadan oluyor bence[emoji120]

Geri
Üst Alt